Pogledajte sudoperu: Ovaj deo ima tajnu funkciju, kada je jednom otkrijete stalno ćete je koristiti

Vesti 05.05.2024 20:28 0

Pranje sudova nikada nije prijatan zadatak, a najgore je pospremati posle porodičnog okupljanja...

tiganj

Shutterstock

TikTok je pun čudnih i divnih trikova koji olakšavaju svakodnevne poslove u našem domu za koje nismo ni slutili da mogu biti toliko korisni.

Bilo da je to pravi način za sečenje krompira, kako sušiti odeću bez mašine za sušenje veša ili najbolji način za čišćenje masnih plastičnih kutija bez kvašenja ruku, zaista postoji nešto za svakoga.

Ne samo da TikTok ima najbolje trikove, već nam skreće pažnju na svrhu stvari u kući za koju nismo imali pojma.

TikToker Kiran u svom video snimku objašnjava funkciju metalnog kruga na sudoperi.

Kiran nastavlja: ​​„Ako pogledate ispod sudopere, videćete da ima mali poklopac koju možete da skinete. Obavezno ga skinite i izvadite metalni krug tako da tamo ostane rupa.

„Kladim se da se pitate, 'Zašto je ta rupa tamo, Kirane? Zašto je tamo?' Upravo ću vam pokazati.

 

 

„Dakle, uzmite flašu i napunite je deterdžentom. Ono što treba da uradite je da ovaj deo stavite ovde, zašrafite ga da ostane na mestu i onda samo zgrabite svoju flašu deterdženta, gurnite je na dno i počnite da je vrtite u krug. Pogledajte kako je sada lako staviti deterdžent na sunđer."

Pranje sudova nikada nije prijatan zadatak, a najgore je pospremati posle porodičnog okupljanja. Dakle, Kiranov trik definitivno maksimalno koristi prostor sudopere i minimizira rizik od prskanja vode ili prskanja deterdženta po okolnim delovima kuhinje.

Možda nije najpotrebniji trik, ali je svakako kreativan, ističe Tyla

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading