Zatekla muža u PREVARI pa napravila SCENU na sred ulice: Kada je čula sa kim je VARA, poludela je od besa i uzela kamen u ruke

Vesti 08.02.2023 13:50 0

Deca iz srednje škole su joj dojavila da joj je muž uveliko u vezi sa maloletnicom

Zatekla muža u PREVARI pa napravila SCENU na sred ulice: Kada je čula sa kim je VARA, poludela je od besa i uzela kamen u ruke

Printscreen/Youtube

U poslednje vreme nije tako retko da sretnemo ženu koja u besu razlupa kola kada ili u javnosti nasrne na muškarca kada ga uhvati u prevari. 

Kako je danas vreme tehnologije, cela situacija bude zabeležena mobilnim telefonom. 

 

 

Nedavno zabeleženi u meksičkom gradu Sijudad Viktorija, a na njima je ispred Univerziteta Migel Aleman došlo do ljubavne drame nakon što je jedna gospođa uhvatila svog supruga u prevari.

Navodno je neverni muškarac bio sa deset godina mlađom ženom.

Kako se vidi na snimcima, besna žena najpre je tražila od supruga da izađe iz automobila i preprečila mu put, a situacija je eskalirala kada joj je neka devojka u ruku ugurala poveći kamen.

 

 

Tada je počela da udara po šoferšajbni i grebe automobil, da bi koju sekundu kasnije ipak odustala i napustila mesto incidenta.

Više meksičkih medija prenelo je da se muškarac upustio u vezu sa srednjoškolkom, a portal Tunota preneo je nezvaničnu informaciju da su ženu o prevari obavestili upravo učenici nakon što su primetili da njihovu školsku drugaricu gotovo svakodnevno dovozi i odvozi.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading