Ledena lepotica: Pevačica Kamila Kabeljo šokirala fanove svojom tašnom, smrznućete se kada vidite!

Vesti 08.05.2024 20:28 0

Pevačica je tokom događaja više puta bila upitana o ledenoj tašni

Kamila

Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kamila Kabeljo nije bila ledena kraljica na crvenom tepihu Met Gale 2024, ali njena torbica definitivno jeste!

Među avangardnim izgledima koji su 6. maja osvojili Metropoliten muzej umetnosti bio je i ledeni dodatak pevačice, tj. komad leda koji je u sebi sadržao bakarnu ružu. Kako navodi Vogue, cvet je ličio na onaj sa pozivnice za Met Galu.

Kabeljo (27) je rekla za Extra TV da je njena ledena tašna sa potpisom Jane Wade, koje je prvobitno trebalo da bude torbica sa kaiševima dok se nisu otkačili, predstavljala način na koji je ona tumačila kodeks oblačenja „Bašta vremena“ i temu „Uspavane lepotice: Buđenje mode“.

Kamila

Doug Peters / PA Images / Profimedia

 

„Osećam se kao da je to nestalnost i da stvari propadaju tokom vremena i da postoji lepota u tome“, rekla je za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Takođe je napomenula da rascepi na njenoj Ludovic de Saint Sernin haljini, za koju Vogue otkriva da je ukrašena sa 250.000 Svarovski kristala, imaju istu poruku. Čak su i njena šminka i ,,mokri" konjski rep, trebali da istaknu ,,lepotu nestalnosti", navodi se u saopštenju za štampu. 

Pevačica je tokom događaja više puta bila upitana o ledenoj tašni.

 

@varietymagazine Camila Cabello, who carried an ice cube purse at the #MetGala ♬ Camila Cabello Reacts to Doja Cat Met Gala Look - Variety

Kada ju je Variety obavestio o jednako vlažnoj haljini Dodže Ket, Kabelo je drsko odgovorila: „Devojke su vlažne večeras - izvinite.  A za The Hollywood Reporter je izjavila da tašna predstavlja njen predstojeći album, za koji je rekla da je na temu „Majamija, topljenja i vrućine“.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading