Rešila se sala na stomaku: Tri meseca nije jela ovu namirnicu, njena transformacija ostavlja bez teksta

Olja Jelić Vesti 07.05.2024 19:10 0

Bikini model i dizajnerka Karina Irbi na Instagramu se pohvalila svojom transformacijom

Karina Irbi

Printscreen/Instagram

Skoro svi volimo slatkiše, ali ako ih previše konzumiramo, to može loše da utiče na zdravlje i, naravno, struk. Karina Irbi, bikini model i dizajnerka pratiocima je pokazala koliko joj se promenio stomak otkako se odrekla šećera, piše Daily Star.

Ona je na Instagramu podelila kolaž od dve fotografije na kojima je pozirala u majici kratkih rukava i kupaćim gaćama i pokazala kako joj stomak izgleda naduveno u 19 sati nakon što je pojela šećer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

 

Međutim, u 7 ujutro ponovo je imala ravan stomak nakon što je nestao učinak šećera. Karina je objavu naslovila "Zašto sam se odrekla šećera" pa je otkrila da ona svake godine više od 12 nedelja ne jede tu namirnicu.

Pauza od šećera 12 nedelja

"Znam da izgleda kao da sam ga uvukla, ali verujte mi, ovoliko moj stomak varira od ujutro do posle podne kad jedem šećer. Zato ga svake godine više od 12 nedelja ne jedem", napisala je.

"Ovog sam vikenda totalno uživala u slatkišima, što je rezultiralo ovom privremenom nadutošću i nelagodom. Ali ne žalim, jer verujem u ravnotežu i uživanje u životu!", dodala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

 

"Srećom, spavanje je neverovatno resetovanje i probudila sam se izgledajući kao ona stara", istakla je.

"Samo blagi podsetnik da se opustite, zabavite i prihvatite sve što vam život nudi. Ne pridajte previše važnosti svom fizičkom izgledu. Upamtite, život je stvoren da se u njemu uživa punim plućima!", napisala je Karina na kraju svoje objave.

Pratiocima se svideo njen post pa su mnogi od njih otkrili da i oni pate od istih posledica konzumiranja šećera. "Upravo zbog toga pravim pauzu od šećera i alkohola!", glasio je jedna od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading