Zamalo da mu odseku ruku zbog ujeda insekta: Marka je nešto ugrizlo, a jezivi otok koji je nastao uplašio čak i lekare

Vesti 25.08.2024 14:29 0

Marko Kovačević je na društvenoj mreži TikTok opisao neobičnu situaciju koja mu se desila.

marko

Printscreen/TikTok

Marko Kovačević, poznati influenser se probudio nakon noćnog izlaska i na ruci video ogroman plik žute boje, za koji je mislio da je opekotina od cigarete. On je na društvenoj mreži TikTok ispričao šta mu se dogodilo. Priložio je i fotografije ruke na kojoj su jezivi otoci i ugriz insekta.

Zbog ugriza insekta hteli da mu odseku ruku

Svoju ispovest, Marko je započeo pričom da je jedne večeri, nakon raskida s devojkom, otišao s društvom u provod, na jedan splav na Savi. Kada se probudio nakon tog izlaska, na ruci je zatekao ogroman plik žute boje, za koji je prvo pomislio da je opekotina od cigarete. Razgovarao je s prijateljicom, koja mu je rekla da to ne izgleda kao opekotina i da ide kod lekara.

marko

Printscreen/TikTok

 

Ubrzo mu se stanje pogoršalo, plik se širio i pojavilo se crvenilo pa je Marko otišao u hitnu pomoć, gde su mu rekli da je to zapravo ugriz pauka. Dobio je dve injekcije, ali stanje njegove ruke nije bilo bolje. Dva dana nakon toga je išao na ostale preglede.

"Doktorka mi je nakon tri sata čekanja rekla da sam za hitno zadržavanje u bolnici. Kada sam je pitao zašto, rekla mi je da ne sme da mi kaže i da sumnjaju na najgore. Da moram ići na dodatna testiranja, vađenje krvi i drugo", objasnio je Marko u videu.

Ujeo ga insekt koji je došao iz Afrike

"Nakon drugog dana, doktorka mi je rekla da srećom nije ono najgore na šta su mislili, da je to zapravo insekt koji postoji u Dominikanskoj Republici i Africi koji kada ugrize, njegov otrov postepeno izjeda sve mišiće, a jedini spas je da se mesto ugriza odseče, da se dalje otrov ne bi širio", rekao je Kovačević.

 

 

Zatim je pokazao kako mu je stanje na ruci tokom boravka u bolnici postalo sve gore. Otkrio je da je tamo bio 20 dana zbog brojnih testiranja i pregleda. Pregledalo ga je 25 različitih doktora i studenata. Marko je rekao da ne postoji objašnjenje za njegovu reakciju i da najviše podseća na ugriz nekog, za sada, misterioznog insekta.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading