Zračićete sofisticiranim šarmom gde god da krenete: Vilinski boho talasi, najženstvenija frizura ove sezone

Slobodanka Ćorić Vesti 22.05.2024 09:05 0

Vilinski boho talasi su definitivno frizura koja dominira ove sezone. Ova nežna, romantična frizura donosi dozu ležernog šarma i elegancije, savršeno se uklapajući u svaki stil i priliku

Kendall Jenner

profimedija

Priča o nestašnim, nežnim talasima počela je na nedeljama mode. Na Chloe revije donele su je Zoe Saldana i Sienna Miller. A onda je došla Met Gala i ovaj izgled su usvojile i Kendall Jenner, Dove Cameron.

Vilinski boho talasi su definitivno frizura koja dominira ove sezone. Ova nežna, romantična frizura donosi dozu ležernog šarma i elegancije, savršeno se uklapajući u svaki stil i priliku. Ako ste u potrazi za frizurom koja odiše prirodnim izgledom, vilinski boho talasi su pravi izbor.

Ali kako postići ovaj bajkoviti izgled? Evo nekoliko koraka koji će vam pomoći da stvorite vilinske boho talase kod kuće:

Pre nego što započnete, operite kosu šamponom i regeneratorom koji će joj dati volumen i teksturu. Nakon pranja, nežno osušite kosu peškirom i nanesite preparat za zaštitu od toplote.

Džesika

Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Pravljenje talasa

Kada je kosa spremna, podelite je na nekoliko sekcija. Uzmite pramen kose i obmotajte ga oko figara ili pegle za kosu. Držite peglu horizontalno i uvijajte pramen u različitim smerovima kako biste postigli prirodan izgled. Nemojte uvijati pramen do kraja, ostavite malo vrhova ravno.

Definisanje talasa

Kada završite sa uvijanjem svih sekcija, lagano pređite prstima kroz kosu kako biste razdvojili talase i stvorili prirodan izgled. Po želji, možete koristiti i malo teksturirajućeg spreja ili morske soli za dodatnu definiciju i volumen.

Fiksiranje frizure

Na kraju, fiksirajte frizuru lakom za kosu koji će osigurati da talasi ostanu na mestu tokom čitavog dana. Lagano poprskajte kosu kako biste postigli željeni nivo fiksacije, ali pazite da ne preterate kako biste sačuvali prirodan izgled.

Dodatni dodiri

Za dodatni vilinski šarm, možete ukrasiti frizuru cvetićima ili trakom od čipke. Ovo će dodati dodir romantike i čarolije vašem izgledu.

Vilinski boho talasi su frizura koja odiše ženstvenošću i elegancijom, idealna za svečane prilike ili opuštene dane provedene na plaži. Isprobajte ovu čarobnu frizuru i zračite lepršavom energijom i sofisticiranim šarmom gde god da krenete!

Komentari (0)
Loading