Dobro pogledajte ovo drvce! Može da vam spasi život ako ste prehlađeni, ,,Božić u šolji" je ono što vam treba ove sezone

Vesti 05.12.2023 12:58 0

Influenserka Loren Kisi je nedavno podelila brz, jednostavan i jako zdrav način da se oslobodite simptoma prehlade...

devojka

Printscreen/TikTok/laurenkissee

Ne treba ni da spominjemo koliko su gadne zimske prehlade. Osećamo se slomljeno, curi nam nos, boli nas glava...u najgorim slučajevima se javi i temperatura. Ovo vreme je definitivno dušu dalo za raznorazne boljke. Ali ne očajavajte. Uvek postoji rešenje.

Pored farmaceutskih lekova, svi se slažu da su ipak najbolji prirodni lekovi, zato vam danas donosimo jedan jako zdrav i prijatan napitak.

 

@laurenkissee This seriously WORKS! I first heard of this natural remedy for sore throats and colds from a friend who had been told by an older lady raised in Japan that this was a natural remedy she grew up with and worked every time. My friend said it worked so well for her that she had to share it with me. I knew cloves were good for you but didnt know just how amazing they were for the immune system. I did my own research and tried it for myself and im here to tell you that this completely alleviated my sore throat in 30 mins! I do this 2-3x a day if my body is fighting a cold. Try it for yourself and let me know how it works! As always— never giving medical advice, just sharing my own wellness journey! #naturalremedy #naturalremedieswork #naturalremediesthatwork #sorethroatremedy #clovesforladies #coldremedies #coldremedyhack ♬ original sound - Lauren Kissee

 

Influenserka Loren Kisi je nedavno podelila brz, jednostavan i jako zdrav način da se oslobodite simptoma prehlade. Ona je u šolju stavila 5-6 karanfilića i prelila ih je proključalom vodom. Karanfiliće je ostavila u vodi 15 minuta. Kada se malo prohladio polako je popila celu šolju.

Loren je rekla da je ovaj napitak kao ,,Božić u šolji", i da je sjajan lek za bol u grlu, te da pojačava imunitet. Takođe je istakla da možete izvaditi karanfiliće iz šolje i žvakati ih.

- Biće ljuti. Neće imati lep ukus ali obećavam vam da će biti od pomoći, rekla je.

Njen savet je da ih žvaćete oko minut, a potom ispljunete i popijete malo vode. Primetiti ćete da vam je dah odmah svežiji. Karanfilić je odličan za očuvanje zdravlja zuba. 


Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading