Rezultate ćete odmah osetiti: Napitak koji poboljšava krvnu sliku i imunitet, a pravi se za 5 minuta

Vesti 26.11.2023 17:35 0

Napitak se pravi lako i brzo, od nekoliko sastojaka, a odličan je za zimski period kada je potrebno imati jači imunitet.

žena

Shutterstock

Reč je o soku od cvekle, nekoliko voćki i meda. Godinama je popularan u celom svetu i preporučuje se ljudima koji su često bolesti za jačanje organizma. Ukoliko se osećate hronično umorno, bez energije, depresivni ste, bolešljivi, malokrvni, ovo je pravi sok za vas.

žena

Shutterstock

 

Sastojci:

1 kg cvekle
1 kg meda

500 g šargarepe

1 limun
3 pomorandže
3 jabuke
Priprema:
Sve sastojke očistite i stavite u blender. Blendirajte dok ne dobijete sok. Sipajte ga u flaše ili tegle i čuvajte u frižideru. Pijte ujutru, na prazan stomak, pola čaše. Ukoliko budete pili ovaj sok svakodnevno, već za desetak dana ćete osetiti da imate više energije, bićete bolje raspoloženi, a ubrzo ćete primetiti i da se nerazboljevate tako često.

Bonus video:

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading