Majke, obratite pažnju: Pripazite na 1 stvar kada spustite bebu u krevetac, može biti kobna!

Vesti 26.10.2023 12:43 0

Isplivao jeziv snimak...

beba

Anna Grigorjeva / Panthermedia / Profimedia

Nakon što se njen sin umalo ugušio cuclom, majka je podelila snimak incidenta sa medicinskom sestrom Niki (Niki) kako bi i drugi roditelji bili svesni opasnosti.

Na kratkom snimku beba leži na leđima i maše ručicama, dok se guši dudom koja joj je pala u usta. Pred kraj snimka, dečak uspeva da iskašljava cuclu na krevetac, piše Avaz.ba.

 

 

- Ova beba ima samo sedam meseci i cucla joj se zaglavila u ustima. Beba može da se uguši dudom ako joj je premala, ako se delovi mogu razdvojiti ili ako je stara i slaba – upozorila je Niki.

Prema Nacionalnom fondu za porođaj, dude su generalno bezbedne za upotrebu kada beba počne da doji, ali mogu biti opasne jer su podložne habanju. Niki takođe savetuje roditelje da izaberu lažne cucle sa rupama na štitniku, jer propuštaju vazduh ako se zaglave u ustima dece. Sve nalepnice i etikete treba ukloniti sa cucle i proveriti da cucla nema oštre ivice. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama S rbije i naš portal "Naj žena“, pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo "M" koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Jovana Šišić je rodila petoro dece, ćerke: Anu, Sofiju i Ninu i blizance, dečake Mihaila i Stefana. 👩‍👧‍👧 Kao majci petoro dece život joj je prirodno nametnuo mnogobrojne obaveze, ali ona nikada nije odustala od ideje da poslovni uspesi mogu da se nižu i onda kada vas mnogi vide i doživljavaju isključivo kao domaćicu i ženu čija je jedina okupacija briga o porodici. 💪🏻 Njenu priču pogledajte na linku u opisu profila! 📲 ---------- #najžena #žena #najmama #mama #jednajemajka #hrabrost #upornost #dete #ženamajkakraljica #asocijacijamamasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #foryoupage #majke #fypシ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading