Beba se iskrala iz kuće: Digla roditelje na noge, a na kraju je on čuo njen plač, nećete verovati gde!

Vesti 25.10.2023 11:24 0

Najgora noćna mora za roditelje...

Porodica

Printscreen/YouTube/WIS News 10

Lovac na jelene iz Južne Karoline pronašao je nestalu dvogodišnju devojčicu u šumi u nedelju nakon što je čuo njen plač, saopštile su vlasti.

Sara Alis Grajs je poslednji put viđena oko 15 časova. po lokalnom vremenu nakon što je ležala sa svojom majkom u njihovom domu izvan Prosperiteta, saopštila je šerifova kancelarija okruga Njuberi u saopštenju na Fejsbuku.

„Lovac na jelene čuo je njen plač oko 18 časova“, saopštilo je odeljenje. „Pozvao je okrug Njuberi 911, koji je počeo da ih prati putem naše tehnologije mapiranja.

Ta informacija je zatim prosleđena helikopteru SLED-a i odeljenju prve pomoći koji su reagovali pre nego što je „tim za pretragu pronašao lovce i devojčicu u šumovitoj oblasti skoro milju od njene kuće“.

Roditelji Mikejla i Geri rekli su WIS-TV podružnici NBC-a da se zastrašujući nestanak u nedelju odigrao nakon što je Geri izašao iz kuće kroz zadnja vrata dok je njihova ćerka spavala. Kada se vratio, shvatili su da im je ćerka nestala. Na kraju je par nazvao hitnu.

 

 

„Bila je to zastrašujuća pomisao, jer šta ako neko vidi kretanje, a ne shvati da je dete“, rekla je Mikejla. „Umesto toga, dobili smo odličan odgovor koji je pomogao da pronađemo našu bebu.

Šerif Li Foster je potvrdio People-u da je devojčica „sama izašla iz kuće“, rekavši da taj slučaj „nije dramatičan“.

„Izgubljena je i pronađena“, nastavio je. 

Porodica

Printscreen/YouTube/WIS News 10

 

Nakon što je dvogodišnjakinja pronađena, šerifova kancelarija je dodala da ju je vozilo odeljenja za čekanje odvezlo do ambulante hitne medicinske pomoći okruga Njuberi koja je čekala.

„Osim što je bila umorna, žedna i uplašena, devojčica je bila u dobroj formi“, saopštile su vlasti, napominjući da je njen pronalazak „zaista čudesan“.

Mekajla je bila zadivljena putovanjem svoje ćerke od kuće, navodi WIS-TV. „Preći milju u potpuno drugom pravcu je prosto zapanjujuće“, rekla je ona za magazin.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading