Lekari su pregledali SRCE njegovog brata (25) i rekli da je anksiozan: Sledećeg dana su ga pronašli MRTVOG

Vesti 18.05.2023 11:30 0

Osećao je da mu srce pojačano lupa, a dan nakon što su mu lekari dijagnostikovali anksioznost pronašli su ga mrtvog

bolnica

Shutterstock

Ben Peters, 25, bio je zdrav i strastveni fudbaler iz Mančestera kada je iznenada preminuo.

Polagao je završne ispite da bi postao kvalifikovani advokat i vodio je lokalni fudbalski tim, Čidl Atlas. Međutim, jedne večeri u novembru prošle godine doživeo je bolove u grudima i ostao je bez daha. On se prijavio u hitnu pomoć, ali je otišao nakon što su lekari navodno tvrdili da bi njegovi simptomi mogli biti anksioznost ili gastroenteritis, jer su mu svi testovi bili dobri. Sledećeg jutra, 12. novembra, bio je mrtav.


Majkl, Benov brat, rekao je za Mančester Evening News da je tragedija bila šok. Rekao je: „Bio je petak uveče, oko ponoći, Ben je počeo da ima jake bolove u grudima i brzo je disao i izdisao, imao je ozbiljno kratak dah. „Pozvao sam mamu i tatu i Ben je otišao u hitnu pomoć u Kraljevskoj bolnici u Mančesteru. „Imao je dosta testova i nijedan nije pokazao da nešto nije u redu.

„Lekari su njegove simptome jednostavno okarakterisali kao anksiozni poremećaj ili gastroenteritis jer je bio neverovatno napet i imao je lupanje srca. Kada je Ben otpušten, 25-godišnjak se vratio kući svojih roditelja do kraja dana i tamo proveo noć. Sledećeg jutra njegovog oca je dočekala noćna mora. Majkl je rekao: „Moj tata se prvi probudio i primetio da je svetlo još upaljeno i otišao da proveri Bena koji je spavao na sofi. "Našao je Bena, bio je mrtav."

Iznenadna smrt je uništila njegovu porodicu, međutim, Majkl je verovao da je medicinsko osoblje učinilo sve što je u njihovoj moći da proceni Bena. Majkl je rekao: „Benov elektrokardiogram (EKG) je bio normalan, rendgenski snimak je bio u redu. „Lekari traže najverovatniji uzrok i nije bilo ničega što su mislili da je problem, ne mogu da ispitaju svaki mogući detalj. „Zaista, to je bio samo veoma nesretan splet okolnosti i vremena. "Niko nije kriv." Pokrenuta je istraga nakon smrti.

Početkom maja, istraga je otkrila da je Ben umro od smrtonosne disekcije aorte. Simptomi  su jaki bolovi u grudima i mogu dovesti do iznenadne smrti. Majkl je rekao: „Istraga je otkrila da je Ben imao katastrofalno krvarenje u aorti. „Postojao je problem na njegovom srcu i to se proširilo, i završilo se u potpunosti, što ga je ubilo.

Brat je priznao da se njegova porodica borila sa gubitkom, ali je takođe bila preplavljena podrškom koju je dobila. To ih je takođe podstaklo da provere sopstveno srce. Benova uža porodica, uključujući njegova dva brata Harija i Majkla, mamu Anu i tatu Stivena, podvrgnuti su MR skeniranju, EKG-u i ehokardiogramu. Testovi su otkrili da je njegov brat imao istu ranjivost i sada će se podvrgnuti operaciji na otvorenom srcu. Benova porodica će 8. jula biti domaćin dobrotvorne fudbalske utakmice na Čidlovom fudbalskom terenu kako bi podigla svest o zdravstvenim problemima u vezi sa grudima.

Majkl je rekao: „Pokušavamo da prikupimo novac za C-R-I, koji je bio prava, ogromna pomoć. „Ben je bio neverovatno entuzijastičan, bio mi je zaista sjajan brat, bio je samo godinu dana stariji i naučio me mnogo o životu. „Ben nam svima nedostaje svaki dan, on je bio moj najbolji prijatelj. „Veoma je teško pomiriti se sa životom bez njega.

 
Komentari (0)
Loading