Poznati TRAVAR Momčilo Antonijević ima "lek" i za PUŠAČE: Ovaj ČAJ će vam očistiti pluća od NIKOTINA i KATRANA, evo šta je sve potrebno za ČAROBNI napitak!

Vesti 16.05.2023 08:05 0

O štetnosti pušenja gotovo da je sve rečeno. Borba protiv tog poroka u nekim zemljama kao što je Australija otišla je tako daleko da će uskoro sve cigarete, bez obzira na vrstu i brend, biti prodavane u istoj crnoj foliji, na kojoj neće moći da se pročita ništa izuzev zastrašujućih podataka o tome kako cigarete deluju na zdravlje

Poznati TRAVAR Momčilo Antonijević ima "lek" i za PUŠAČE: Ovaj ČAJ će vam očistiti pluća od NIKOTINA i KATRANA, evo šta je sve potrebno za ČAROBNI napitak!

Printscreen/Instagram

U cilju što boljeg i kvalitetnijeg života, kao i zbog prevencije težih bolesti, potrebno je očistiti pluća i bronhije od nagomilanih toksina, naročito od katrana.

Posebno se neki od metoda čišćenja pluća preporučuju pušačima, ali i pasivnim pušačima, kao i osobama koje žive u veoma zagađenim područjima.

S obzirom da je teško ostaviti cigarete, travat Momčilo Antonijević na svom sajtu "Snaga bilja" otkiva koje mešavine za čaj će vam pomoći. Biljke za čišćenje disajnih puteva veoma su dragocene pušačima i treba ih upotrebljavati u kontinuitetu. Najbolji rezultati postižu se sa bokvicom, omanom, semenom anisa i majčinom dušicom.

Čajna mešavina za čišćenje disajnih puteva

  • 100g Bokvica (Plantago major)
  • 100g majčina dušica (Thymus serpyllum)
  • 100g divizma (Verbascum thapsus) 

Sve biljke pomešajte, pa dve supene kašike smeše prelijte sa pola litra ključale vode, promešajte, poklopite i ostavite da stoji 20 minuta. Procedite, podelite u dve doze.

Popijte pola sata posle jela po jednu šolju čaja zaslađenog medom.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading