Ljudi se najčešće bore sa viškom lošeg holesterola (LDL), koji vremenom može da napravi veliku štetu u telu ili čak da dovede do smrtnog ishoda.
Uglavnom se u telu razvija bez početnih vidljivih znakova, zato je i veoma opasno po samog čoveka.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Shutterstock
Dr Kempbel ističe da na eksperimentalnih istraživanjima pokazuju da hranjenje pacova, zečeva i svinja životinjskim proteinima dramatično povećava nivo holesterola, dok biljni proteini (sojini proteini) dramatično snižavaju nivo holesterola.
Saveti koji će vam pomoći da držite nivo holesterola pod kontrolom.
Beli luk je takođe veoma dobar protiv loših masnoća, smanjuje začepljene arterije i reguliše krvni pritisak i štiti od pojava infekcija.
U ishranu uvedite korišćenje 2-4 čena belog luka dnevno.