Opšti konsenzus među većinom onih koji rade od kuće jeste da podeljena radna nedelja omogućuje veću produktivnost, više fokusa i više prilika da se između sastanaka obavi nešto po kući.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
S obzirom na to da je kućni radni sto smešten na par metara od kuhinje, nekima je možda kuhinjski sto i radni sto, ne možemo se raspravljati s logikom da će nas mamiti razne grickalice koje se u kuhinji nalaze.
Rezultati kažu da nam je dosadno
Popularna aplikacija za praćenje ishrane, MyFitnessPal, objavila je novu anketu koja detaljno opisuje kako i šta ljudi jedu tokom radnih dana kod kuće. Ispitivanjem 2000 hibridnih radnika iz Ujedinjenog Kraljevstva, ispostavilo se da unose i do 800 dodatnih kalorija dnevno.

Shutterstock
36 posto ispitanih hibridnih radnika priznalo je da grickaju zbog dosade i pristupačnosti, a ne zbog čiste gladi, a 60 posto ih je otvoreno priznalo da su se kod kuće držali nezdravije ishrane.
Grickamo i ne krećemo se
Bez jutarnjih i večernjih putovanja na posao, odlazaka do fotokopirnice ili pauza za kafu u obližnjem kafiću, rad kod kuće prirodno znači manje kretanja. Zapravo, gotovo 50 posto ispitanika u anketi otkrilo je da obično ne izlaze iz kuće kada rade od kuće.
Istraživanje je pokazalo da su zaposleni u proseku napravili 4.518 koraka dnevno, što je otprilike 3.500 koraka manje dnevno od preporučenog cilja.
Bonus video: