09:56 Lepota i Moda Usporite rast sedih: Ukoliko se još uvek plašite da ih "prigrlite", ne brinite, rešenje za vaš strah postoji
13:23 Poznati Hodajuća kriza srednjih godina: Ben Aflek nakon razvoda od Džej Lo drastično promenio izgled
15:27 Lepota i Moda Ponosno pokazala ono od čega svaka žena strepi: Ne mari za poglede i nije to bauk za nju
18:26 Lepota i Moda Ova žena je upravo razbila predrasude: Salma Hajek prošetala sedu kosu na Vimbldonu i nikad brutalnije izgledala nije!
11:53 Poznati Ovako Selma Hajek prekriva sede bez farbe: Sve što vam treba sigurno imate u neseseru za šminku
16:00 Lepota i Moda One su POBEDILE STEREOTIPE: Sedu kosu ofarbale su u DIVLJE BOJE i kažu da pucaju od SAMOPOUZDANJA
16:00 Lepota i Moda Sve popularnija je tehnika farbanja SEDIH vam omogućava da zadržite prirodnu boju kose i izgledate FENOMENALNO
22:03 Dom i saveti Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje
21:47 Poznati "Sada znam kako izgleda pakao": Slavni glumac zbog teške zavisnosti bio na ivici propasti - imao je sve, a živeo kao propalica
21:18 Dom i saveti Jedna boja cveća privlači sreću: Naše bake su verovale da donosi mir i obilje, pa su zato samo ovu nijansu birale
20:48 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta veštica uradila": Devojka bila puna snova pred venčanje, a onda joj je njena svekrva priredila horor scenu!
20:19 Poznati Svi su mogli da vide da nije nosila brushalter: Pevačica izašla u haljinici u kojoj se videlo sve, pa onda "potkačila" bivšeg muža!
19:49 Lepota i Moda Ne treba vam frizer: Bez agresivne hemije, sami izvucite svetle pramenove, a potrebne su vam samo 2 namirnice koje već imate