18:28 Zdravlje Ove 3 namirnice čuvaju pamćenje posle 50. godine: Doktor savetuje da što češće budu u tanjiru
16:51 Zdravlje Doktor savetuje: Ove 3 namirnice čuvaju pamćenje posle 50. godine, jedite ih što češće!
11:21 Zdravlje Ovo voće štiti od demencije i infarkta: Jeftino je, svuda ga ima, a blagotvorno je za zdravlje mozga i srca
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
11:28 Zdravlje Neuropsiholog otkriva: Ovo je neočekivani simptom demencije i javlja se najčešće kod jedne grupe ljudi
15:32 Zdravlje Stalno zaboravljate gde ste stavili ključeve? Primenite ovaj trik i to se više neće dešavati!
22:05 Porodica Posle 30 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
21:40 Ispovesti ‘Samo ti lezi, snajka, ja ću sve!’: Zara izbacila sina i snaju iz kuće, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela
21:15 Dom i saveti Zašto da udišete otrovna isparenja? Smesa od ove 3 namirnice, uklanja masnoću, buđ i kamenac, a još i dezinfikuje kupatilo
20:27 Porodica Ognjena Marija nikome ne prašta: Ko se ogreši– osetiće plamen! Evo zašto se ne sme kupati i šta znači kada devojka pokloni ogledalce mladiću
20:01 Poznati Odbegli princ pravi neočekivan potez: Hari se vraća u igru – Da li ovo znači da je kralj Čarls spremen da mu oprosti?