19:00 Ispovesti Preminula Juhana Ruf: Bila je medicinska sestra u bunkeru gde je nacistički diktator Hitler proveo svoje poslednje sate
20:00 Porodica Bila je u braku sa Hitlerom 36 SATI: Ceo život je samo FIRERA volela, te zbog njega i u jezivu SMRT otišla
15:10 Poznati "Moj brat Adolf je uvek bio VOĐA": Ceo svet je ostao u ŠOKU kada je rođena sestra HITLERA iznela šokantne detalje iz privatnog života
11:13 Porodica PAKLENI ŽIVOT MUSOLINIJEVE ĆERKE Hitlera je IDEALIZOVALA, zbog porodične tragedije odrekla se oca, pa završila iza REŠETAKA, a knjigu koji je napisala zatresla je SVET!
09:47 Ispovesti Bila je i velika pretnja za TREĆI RAJH: Zavoleli su se nakon VELIKE TRAGEDIJE, a još tragičnije završili, ovo je priča o životnoj saputnici NAJOMRŽENIJEG čoveka istorije
09:53 Ispovesti "Gledala sam BRUTALNOST nacista": Brunhilda je jedna od poslednjih PREŽIVELIH iz Hitlerovog berlinskog bunkera u kom je proveo poslednje dane
22:03 Dom i saveti Baka mi je pokazala zdraviji način prženja jaja: I ne, nije u pitanju maslinovo ulje
21:47 Poznati "Sada znam kako izgleda pakao": Slavni glumac zbog teške zavisnosti bio na ivici propasti - imao je sve, a živeo kao propalica
21:18 Dom i saveti Jedna boja cveća privlači sreću: Naše bake su verovale da donosi mir i obilje, pa su zato samo ovu nijansu birale
20:48 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta veštica uradila": Devojka bila puna snova pred venčanje, a onda joj je njena svekrva priredila horor scenu!
20:19 Poznati Svi su mogli da vide da nije nosila brushalter: Pevačica izašla u haljinici u kojoj se videlo sve, pa onda "potkačila" bivšeg muža!
19:49 Lepota i Moda Ne treba vam frizer: Bez agresivne hemije, sami izvucite svetle pramenove, a potrebne su vam samo 2 namirnice koje već imate