14:19 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
14:47 Dom i saveti Uz OVE dve stvari, zidovi će biti BELI kao sneg: Svi ih imamo u kuhinji, a nije soda bikarbona
11:20 Dom i saveti Na ovaj način očistite ZIDOVE: Prljavština i masnoća nestaje uz pomoć tri stvari koje sigurno imate kod kuće
09:37 Dom i saveti Zidove je oprala SMEŠOM od samo DVA sastojka: Rezultat je sve ZAPREPASTIO, izgledalo je kao da je OKREČILA stan!
15:20 Dom i saveti NAJLUĐI način da se rešite vlage u stanu: Ovo vam nikad ne bi palo na pamet, a deluje BOLJE od izbeljivača
16:08 Zdravlje Doktor Kovčin upozorava: Rak u Srbiji uzima danak, svake godine 42.000 obolelih, a evo gde je najkritičnije
15:59 Ispovesti Niko više ne jede Dubai čokoladu: Sada je hit čokolada s kosom i odmah se rasproda iako izgleda grozno i preskupa je!
15:10 Poznati Nekada muzla krave, a danas je jedna od najuspešnijih žena na svetu: Muškarci joj bukvalno padaju na kolena, a nije joj oduvek bilo lako
14:59 Ispovesti Napustila je sve i udala se za Turčina: Kad je upoznala Turkinje, pao joj mrak na oči