19:59 Ispovesti Izlazila sam iz aviona kada mi je muškarac dao poruku: Od reči koje je napisao mi se digla kosa na glavi, a to je bio samo početak
13:28 Porodica U dnevniku svog sina pročitala je jezivu poruku: Momentalno ga je prijavila policiji i uopšte se ne kaje
13:05 Porodica Mama se šokirala kad je videla "ocenu" u svesci svog deteta: Pogledajte šta je odgovorila učiteljici
09:43 Ispovesti ,,Ovo je bio apsolutno čaroban trenutak": Arheolozi pronašli poruku u boci staru 200 godina, u njoj se krila fascinantna tajna
20:58 Ispovesti U restoranu sam dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, došlo mi je da se ispovraćam
10:45 Ispovesti Muž ju je ostavio preko poruke i otišao sa njenom prijateljicom: Preživela je pakao, a ono što joj je on priredio nema ni u najgorim snovima
17:30 Poznati Kejt Midlton novom porukom sve dovela do ivice suza: Ono što je objavila, rasplakalo je naciju
14:47 Poznati Svima jasno dala do znanja gde joj je mesto: Kejt Midlton sa Vimbldona svetu poslala moćnu poruku
20:23 Poznati Kao mala joj se divila, a onda ih je zajednička bitka spojila: Poznata glumica podelila poslednju poruku Šenon Doerti
17:52 Ispovesti Najslađa poruka na svetu: Žena se komšijama požalila na neizdrživu buku, a onda je sačekalo iznenađenje decenije!
11:04 Ispovesti Nije mogla da veruje svojim očima: Krenula da skida tapete i ispod njih otkrila nešto čemu se definitivno nije nadala - dirljivo!
20:48 Porodica "Ne čitajte naglas": Poruka koju "samo deca mogu da vide" oduševila je svojom originalnošću i uslišila im najveću želju ikada - preslatko!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale