12:36 Dom i saveti U Srbiji se ovakva priprema podrazumeva, ali oni ni u ludilu tako ne bi spremali hranu: Evo koje greške nikada ne bi napravili italijanski kuvari
10:00 Dom i saveti Rešite se LEDA u frižideru: Potrebna je samo JEDNA stvar iz kuhinje i rešićete se ovog PROBLEMA
22:00 Dom i saveti BRACIOLE RECEPT Napraveti preukusno ITALIJANSKO jelo, savršeno za sve svečane prilike
14:25 Dom i saveti TESTO vam nikada više neće PROPASTI: Usvojite najbolje tehnike i napravite pravu ITALIJANSKU picu!
14:28 Dom i saveti Više od 3.000.000 pogledalo je ovaj RECEPT: Piletina na specijalan ITALIJANSKI način je "PRSTE DA POLIŽEŠ" (VIDEO)
14:10 Dom i saveti Majstori ITALIJANSKE kuhinje otkrivaju: Ovo su GREŠKE koje pravite kada kuvate testeninu, a uz ove TRIKOVE, testenina će vam biti kao iz RESTORANA!
13:10 Dom i saveti Godinama pravite BOLONJEZ SOS na POGREŠAN način: Ovu NAMIRNICU ubacite obavezno , neće biti bućkuriš!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac