18:43 Dom i saveti Napravite sami: Dašak somota obogatiće vaš dom uoči praznika, ovi ukrasi se prave za tili čas, a izgledaju svetski!
11:40 Porodica Da li znate čemu služi CRVENA sijalica na lampicama za jelku? "Nakon 30 godina ja to sad saznajem, sramota me je"
16:25 Lepota i Moda FRIZURA sa TIK TOKA koja je jednostavno FANTASTIČNA: Sve što vam treba jeste jedan UKRAS SA JELKE i eto SAVRŠENIH LOKNI! (VIDEO)
21:38 Dom i saveti STAVITE ovo na ULAZNA vrata: Zaštitiće vas od NEGATIVNE energije, a sreća će ispuniti vaš DOM!
13:41 Poznati NAJSKUPLJE ukrašena palata na svetu: Zavirite u odaje kraljice Elizabete, nećete znati gde pre da gledate, a o ovim DETALJIMA svi pričaju (VIDEO)
15:55 Dom i saveti Origami koji čak i POČETNICI mogu da saviju! Evo kako se pravi NOVOGODIŠNJA zvezdica za manje od 15 minuta!
22:57 Porodica Uradite sami: Napravite prelepe NOVOGODIŠNJE ukrase od ALUMINIJUMSKE folije, jednostavno a kreativno
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret