09:37 Ispovesti Transformacija koja je oduševila pola miliona ljudi: Mesecima nije bio kod frizera, a sada iz salona izašao kao drugi čovek
15:45 Lepota i Moda Proleće je vreme da osvežimo izgled: Frizeri rešili dilemu koliko često treba da se šišamo
12:05 Porodica Zaslužuje besplatno šišanje godinu dana: Reakcija ovog dečaka u salonu je san svakog roditelja
17:58 Lepota i Moda Razmišljate da se ošišate? Pomoću ovog trika ćete znati da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa
15:59 Ispovesti Prošla je kao bosa po trnju: Ljubomorna žena je saradnicu muža na sred ulice ošišala makazama i ne kaje se nimalo!
14:01 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
20:41 Lepota i Moda Kosa vam izgleda tanko i istrošeno: Ove 3 moderne frizure i najtanjjoj kosi će dati volumen
11:00 Ispovesti Gest ovog frizera je rasplakao planetu: Šišao je ženu obolelu od karcinoma, a onda napravio potez za pamćenje
07:30 Lepota i Moda PREKO NOĆI POSTALA LEPOTICA Radnica Gradske čistoće godinama nije brinula o izgledu, a onda je uradila nešto neverovatno
14:40 Ispovesti Frizer pokazao neverovatnu EMPATIJU: Ono što je uradio dok je ŠIŠAO ženu koja boluje od karcinoma je izuzetno, a onda mu se i KOLEGE pridružile
21:00 Lepota i Moda Pet znakova da ODMAH morate kod frizera: Ako ih primetite, pravo je vreme da se OŠIŠATE
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli