Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Dodaj kao željeni izvor na google pretrazi
Tema: Brižit Bardo
Foto: Shutterstock | Šaterstok
Retro je IN
Retro šiške za kojima su svi odlepili: Bez velike muke, a izgled od milion dolara
03.02.2026. 17:57
|
0
STRAŠNO
Želela je da počiva sa svojim psima, ali joj poslednja želja nije ispunjena: Porodica pogazila testament Brižit Bardo, evo gde je sahranjena
07.01.2026. 16:31
|
0
Foto: Profimedia
BAŠ SE MUČILA
Otkriveno od koje bolesti je umrla Brižit Bardo: Simptomi su jezivi, a jedan je najgori, uništava vas tiho
29.12.2025. 10:01
|
0
Shutterstock
slatko i kratko!
Buran ljubavni život Brižit Bardo: Brakovi koji su trajali kratko i strasti koje su gorele dugo
29.12.2025. 08:02
|
0
Foto: Profimedia | profimedia
Nije joj bilo lako
Sumnjalo se da je bolovala od ove teške bolesti, ali da je sve krila: Koji su simptomi problema koji je 2023. pogodio Brižit Bardo
28.12.2025. 21:28
|
0
ljubavna priča
Zbog Brižit Bardo je napisao pesmu: Neobična ljubavna priča lepe glumice i poznatog pevača
28.12.2025. 12:16
|
0
odbacila dete
Brižit Bardo je bila majka iz pakla: Najlepša glumica je govorila da nikada nije volela svog sina
28.12.2025. 11:21
|
0
Bila je na ivici smrti: Čuvena glumica već isplanirala da sebi skrati muke, a onda je ovo spasilo
03.12.2025. 20:31
|
0
Profimedia
Legendarna glumica u kritičnom stanju: Brižit Bardo hitno hospitalizovana zbog opasne bolesti
25.11.2025. 13:46
|
0
"Srećnija bih bila da sam rodila psa, nego to": Najlepša glumica bila je majka iz pakla, sin joj se brutalno osvećuje za godine agonije!
13.11.2025. 15:01
|
0
U Francuskoj se proširio trač da je Brižit Bardo umrla! Sada se čuvena glumica oglasila i poslala moćnu poruku!
23.10.2025. 14:07
|
0
Čuvena Brižit Bardo hospitalizovana: Morala je na hitnu intervenciju, njeno stanje je zabrinjavajuće!
17.10.2025. 19:40
|
0
Profimedia | Profimedia
Bila je seks simbol 20. veka, a evo kako izgleda sad: Nakon brojnih ispada se u potpunosti povukla iz javnosti
01.11.2023. 19:55
|
0
Shutterstock | Shutterstock
Bila je modni detalj Brižit Bardo, a sada je želi svaka trendseterka: Kultna torbica iz 1969. godine zauzela modni tron i u 2023.
29.07.2023. 13:10
|
0
Profimedia | Profimedia
HITNA POMOĆ U KUĆI BRIŽIT BARDO(88): Saznajemo slavna glumica jedva diše, lekari je stavili na kiseonik
19.07.2023. 19:03
|
0
EPA | EPA
Nakon rođenja ga nije PRIHVATILA, čak je odbila i da ga doji: "Bio je kao tumor koji me je jeo", evo šta se desilo sa sinom Brižit Bardo
22.11.2021. 16:10
|
5
Najnovije
Najčitanije
1min
Suva i oštećena kosa posle mora? Evo kako da je oporavite i pripremite za jesen
21min
Posteljina kao u hotelu: Sobarice otkrile kako da bude sveža, bela i mirisna
37min
Dr Perišić upozorava na omiljenu srpsku zimnicu: "To je samo povrće sa hemikalijama", jednu namirnicu naziva kraljem
56min
Svekrva mi je ušla u stan dok sam bila na poslu: Zbog ovoga više ne razgovaramo!
1H
Napunila 50: Glumica puna energije u šestoj deceniji života, objavila hit video sa proslave
1D
Sedu kosu sakrijem bez farbanja! Sok od ovog povrća mi vrati prirodnu boju posle jednog pranja!
22H
Supa koju su naše bake znale da cene: Evo zašto je dobra za zglobove, kožu i varenje
1D
Najlepše slatko od smokava: Sirup gust kao med, a voće ostaje celo, puca pod zubima
22H
Jedan predmet nikako ne držite u spavaćoj sobi: Mnogi zbog njega lošije spavaju
14H
Idemo, samo jako, njih će "ogrejati sunce" u utorak, 25. septembra: Četiri znaka Zodijaka očekuje ludačka sreća, evo i šta to tačno
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
1
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
private
REŠITE PROBLEM
Suva i oštećena kosa posle mora? Evo kako da je oporavite i pripremite za jesen
12:47
|
0
Shutterstock | Joy Sikder/Shutterstock
Trikovi
Posteljina kao u hotelu: Sobarice otkrile kako da bude sveža, bela i mirisna
12:27
|
0
Foto: BalkansCat / Shutterstock.com
Šta u teglu
Dr Perišić upozorava na omiljenu srpsku zimnicu: "To je samo povrće sa hemikalijama", jednu namirnicu naziva kraljem
12:11
|
0
Naj žena/AI ilustracija
PRETERALA?
Svekrva mi je ušla u stan dok sam bila na poslu: Zbog ovoga više ne razgovaramo!
11:52
|
0
Foto: Profimedia | GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
Jubilej!
Napunila 50: Glumica puna energije u šestoj deceniji života, objavila hit video sa proslave
11:35
|
0
Shutterstock
ZA MODERNU ŽENU
Zaboravite klasične jakne: Ovih 6 modela biće ultimativni hit jeseni
11:21
|
0
Vidi sve
Retro šiške za kojima su svi odlepili: Bez velike muke, a izgled od milion dolara