14:59 Ispovesti Baka Juliji je unuka slomila srce: „Dala sam joj celu ušteđevinu za svadbu, a ona me oterala u starački dom!“
10:52 Ispovesti Baka slomila srce mladi: Pred venčanje je ucenila i srušila san koji unuka ima od detinjstva
19:15 Porodica Izmamile su osmeh svima: Pozdravljanje bake i unuke raznežilo je milione, ovo je nešto najlepše što ćete danas videti
12:05 Poznati Princeza Dajana je želela da se time bavi profesionalno: Mala Šarlota nasledila talenat od bake
20:45 Ispovesti Volim baku, al da ne čuje moja mama: Verica (74) nakon razvoda sina i snaje ni kriva ni dužna snosi najgore posledice
18:51 Ispovesti Baka i UNUKA dele odeću i treniraju ZAJEDNO: "Ljudi misle da smo drugarice ili majka i ćerka"
14:20 Poznati Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka
13:06 Porodica Vaši RODITELJI više vole UNUKE nego vas? Sada je jasno zašto BAKE toliko vole svoje mališane!
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?