18:26 Ispovesti Svekrva zakukala na sav glas: “Snaja mi je uništila sina, radi sve ženske poslove, moram da ga spasim!“
20:23 Ispovesti Za sina i snaju sam spremila ručak i dve vrste kolača: Pare sam pozajmila, crkla od posla, a snaja me ponizila!
14:19 Ispovesti "Svekrva mi zabranila belu venčanicu": Snežana je doživela najstrašnije poniženje, žene je masovno podržale
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!
15:09 Ispovesti „Sin ne sme da troši pare na brza kola i lake žene“: Advokat otkrio najčudnije zahteve koje ljudi pišu u testamentu
12:36 Ispovesti Moja svekrva neće ni da pogleda unuku! Okrenula je i muža protiv mene, evo zbog čega mi je napravila pakao od života!
18:45 Ispovesti Ovog čoveka mrze sve žene sveta: Evo šta je uradio svojoj supruzi i izazvao skandal neviđenih razmera
15:20 Ispovesti Svi svatovi plakali sa mladom: Dobila je poklon od mladoženje, a kad je otvorila kutijicu, shvatila da nije namenjen njoj!
14:26 Ispovesti Pozajmila sam pare da spremim ručak za sina i snaju: Nisam ih dugo videla, a snaja me uvredila čim je ušla
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove