11:27 Horoskop Laku noć samoći, ljubavi dobar dan! 3 horoskopska znaka očekuje sudbinski susret, zaljubiće se do ušiju, otpočeće zajednički život, procvetaće im na emotivnom planu
14:35 Lepota i Moda Da li to čuveni bob odlazi u zaborav? Ovo su 3 frizure koje će pokoriti 2025. godinu, žene u svetu poludele za njima
08:26 Horoskop Najsrećniji datumi u 2025. godini za prosidbu, svadbu, novac: Poznata astrološkinja ima važnu poruku, iskoristite ove dane, prvi na redu je 24. februar
11:34 Lepota i Moda Može na Nedelji mode u Parizu, a može i na srpskoj svadbi: Kreacije zasenile modne sladokusce, devojke u Srbiji će biti oduševljene kad vide šta se vraća u modu
08:27 Horoskop Horoskop drevnih Maja za 2025. godinu: Stabilnost, rast, napredak, a onda sunovrat — kolaps za jedanu grupu ljudi
21:58 Horoskop Svi će se izvući, ali njima je 2025. godina gora od prethodne: 3 znaka Zodijaka proći će kroz pakao, niko im ne bi bio u koži
09:33 Horoskop Kratko i jasno, stižu finansijska iznenađenja za 3 znaka Zodijaka: Plivaće u novcu, para će se na paru lepiti, 2025. godina je njihova
09:50 Horoskop Čeka ih najgora godina u životu: Ova tri znaka će u 2025. osetiti najteži udar sudbine
21:10 Horoskop Au! Šta je ovo? 2025. će im biti gora nego 2024. godina: 3 horoskopska znaka već u januaru pogađaju nesreće i loš period, biće neprijatno
10:22 Horoskop Majanski horoskop za 2025. godinu: Evo koga čekaju životni preokreti i puni novčanici, a koga nevolje
21:55 Horoskop Kako pun mesec u Devici deluje na vaš podznak? Slede otkrivanja tajni, preokreti i iznenađenja, nekima u ljubavi, drugima na poslu
21:29 Zdravlje Uveče sam stavila bademe u vodu: Sutradan sam ih je pojela i rešila problem koji me muči godinama
21:03 Lepota i Moda Nisu u trendu ni crne, ni bele: Patike u ovoj boji su hit proleća, a savršeno idu čak i uz suknje i haljine
20:37 Horoskop Najbolji ljudi se rađaju u 3 znaka horoskopa: Srce im je veliko kao kuća, nesebično pomažu drugima!
20:12 Zdravlje Za bolje varenje i manji apetit: Nutricionista preporučuje 2 dodatka ishrani za zdravlje creva
19:46 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila 8 miliona ljudi: „Kad čujete tajne koje se kriju na brodu, nikada se više nećete ukrcati!“