12:46 Ispovesti "Žena milionera me zlostavljala zbog instagrama": Zbog hira bogatašice, Katarina preživela torturtu
17:46 Ispovesti Bogatašica, a živi u kombiju: Smučio joj se luksuz, iz vile otišla u šumu i kaže da joj je to najbolja odluka u životu
21:06 Poznati Džabe joj svi ti milioni: Ova bogatašica kao da je prokleta, majka joj umrla kada je bila dete, muž je varao, otac iskorišćavao
22:11 Ispovesti Kuka na sav glas da je pod stresom: „Udata sam za milionera, a daje mi ovako mali džeparac!“
20:30 Poznati Tatjana je zahvaljujući PIVU postala jedna od najbogatijih žena na svetu: Članu plemićke porodice je rodila sina Stefana
10:35 Ispovesti "Hodanje je za SELJAKE, ja trošim 1.750 evra samo na TAKSI": Bogatašica RAZBESNELA svet svojim izjavama, navikla je samo na LUKSUZ
18:00 Poznati Najmoćnija Srpkinja na svetu bila je agent "CIA": Gospođa Novaković živi u SENCI, nikada niste čuli za nju, kaže da sve zasluge duguje OCU
14:49 Poznati Vukica je SRPSKA Šeron Stoun: Vilu na Dedinju je stilizovao tim koji je radio BELU KUĆU u Vasingtonu, a onda je zadesila TRAGEDIJA
14:35 Horoskop Nedeljni horoskop od 12. do 18. maja: Blizanci postavljaju temelje za budućnost, Jarcu se sreća vraća u život
14:15 Zdravlje Kontraceptivna pilula može izazvati smrtonosne napade astme: Žene u šoku posle novog istraživanja
13:49 Zdravlje Od ove namirnice šećer skače kao lud! Jedemo je svaki dan, a nismo ni svesni kakav haos pravi u našim crevima
13:49 Horoskop Pun Mesec u Škorpiji donosi lomove: Tri znaka čeka životni preokret – spremite se na buru emocija
13:25 Ispovesti Iza osmeha Nataše Aksentijević krije se teška porodična priča: "Sinu su dali nasledstvo, nek' im on nosi prezime"
13:00 Dom i saveti Posadite ovo drvo blizu kuće: Veruje se da čuva od nesreće, a privlači ljubav i blagostanje