11:22 Dom i saveti Da li ste podesili prozore na zimski režim? Biće toplije, nema kondenzacije i štedite na grejanju!
13:23 Dom i saveti Prozori će sijati nedeljama: Sipajte samo jedan čep ovoga, sve mrlje nestaju u jednom potezu!
08:26 Dom i saveti Moja PVC stolarija sija kao nova! Ovim trikom skinem žute fleke i prljavštinu za 5 minuta!
11:37 Dom i saveti Ceo stan je hladan zbog jednog šrafa: Evo kako da podesite PVC prozore za zimu i poboljšate izolaciju
08:25 Dom i saveti Očistite PVC vrata i prozore samo sa jednom voćkom: Potpuno skida tragove masnoće i žute fleke, evo i kako
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
20:02 Dom i saveti Podesite PVC prozore za zimu: Izolacija će biti bolja, u kući će biti toplije i neće se stvarati kondenzacija
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac