Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Pretraga
Printscreen/Instagram/ lbosnic.9
Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
05.12.2025. 12:32
|
0
4 astro znaka se vraćaju staroj ljubavi ove jeseni: Sudbonosni susret samo što se nije desio
11.10.2025. 16:20
|
0
Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora
16.07.2025. 11:14
|
15
Najnovije
Najčitanije
2min
Idealna temperatura spavaće sobe zimi: Samo ovako će vam biti prijatno
21min
Desi se nekada presedan, pa ga vidimo u javnosti: Znate li kako izgleda sin Sare Džesike Parker i Metjua Broderika?
40min
Pokvarite joj ukus, jer je pogrešno spakujete: Kako sarmu treba staviti u zamrzivač, 1 stvar se mora ispoštovati da bi bila ukusna kada se odledi
59min
Od danas, 8. januara kosmička energija ih stavlja na važan ispit: 3 znaka doživeće "pročisćenje", nestaće nemir koji ih je dugo pratio
1H
Dugi bob biće najveći hit 2026. za žene 50+: Frizura koja vizuelno zateže lice i daje volumen
28D
Voće broj 1 za dugovečnost: Čuva mozak i nervni sistem, a odličan je i za kožu, sada ga ima na pretek
28D
Obavezno unesite ove tri biljke u svoj dom u Novoj godini: Donose sreću, ljubav i prosperitet
28D
Da kuća miriše na čisto i sveže, baš kao u apoteci: Evo kako za 3 minuta da osvežite prostor i eliminišite ustajali vazduh
23D
Stari trik naših baka: Samo 5 kašika ovog sastojka izvlači svu prljavštinu i zavese blistaju kao sneg
29D
Nije so: Led sa stepenica nestaje za nekoliko sekundi uz jeftin sastojak koji svi imamo u kući
Vidi sve
DOM I SAVETI
Foto: Shutterstock | Shutterstock
Za prosperitet
Pelcer ove biljke nabavite u novoj godini: Zeleni magnet za novac cveta i kod lenjih!
10:21
|
0
shuterstock
KAKAV OBRT
Crveni donji veš za Novu godinu odlazi u prošlost: Žene u Srbiji sada kupuju žuti, a evo i zašto
14:47
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
super trik
Nema potrebe da ribate pleh od pečenja: Jedan sastojak uklanja masnoću kao od šale!
16:32
|
0
Pixel-Shot
Noviteti
Šta će flaša u vodokotliću? Vodoinstalateri se kunu u ovaj trik, kažu nema ništa bolje za WC šolju od ovoga
14:10
|
0
Najnovije
Foto: Shutterstock | Šaterstok
Važno je znati
Idealna temperatura spavaće sobe zimi: Samo ovako će vam biti prijatno
12:33
|
0
EPA/ALESSANDRO DI MARCO
Lepo
Desi se nekada presedan, pa ga vidimo u javnosti: Znate li kako izgleda sin Sare Džesike Parker i Metjua Broderika?
12:14
|
0
Shutterstock/djphotographics
Pažnja, pažnja
Pokvarite joj ukus, jer je pogrešno spakujete: Kako sarmu treba staviti u zamrzivač, 1 stvar se mora ispoštovati da bi bila ukusna kada se odledi
11:55
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock/bbernard
Noviteti
Od danas, 8. januara kosmička energija ih stavlja na važan ispit: 3 znaka doživeće "pročisćenje", nestaće nemir koji ih je dugo pratio
11:36
|
0
PRO-AGE LEPOTA
Dugi bob biće najveći hit 2026. za žene 50+: Frizura koja vizuelno zateže lice i daje volumen
11:17
|
0
Foto: Shutterstock
DOM I CVEĆE
Biljke vam venu zimi i ništa ne pomaže? Ovaj trik iz kuhinje vraća ih u život za 24 sata
10:58
|
0
Vidi sve
Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!