19:47 Poznati Bivša žena najboljeg frajera na svetu "ocrnila" ga za sve pare: Ni njegovu novu devojku nije poštedela!
21:01 Poznati Svi pamte njegovu ljubav sa Nikol Kidman, a nju niko: Prva žena Toma Kruza je lepa kao lutka, promenila mu život skroz za samo 2 godine
18:41 Ispovesti I kuma i bivša žena, ovo samo kod nas ima... Prišla da ostavi potpis, pa mladenci pukli od smeha
10:27 Poznati Prvo ga opelješila, pa mu smuvala druga: Bivša žena Kevina Kostnera uživa u ljubavi, snimljeni u izlasku
08:10 Porodica Ne trčite odmah nazad: Odgovorite iskreno na ova pitanja i izbegnite kajanje zbog pomirenja
08:50 Ispovesti Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"
10:40 Poznati Bivša supruga Jovana Memedovića je PRELEPA žena: Sa njom je proveo DVE DECENIJE života i vešto je čuvao od očiju JAVNOSTI
21:55 Poznati Niko ne zna zašto su se RAZVELI: Ovo je BIVŠA žena Jovana Memedovića, sa njom voditelj ima dvoje dece, evo čime se Mirjana bavi!
11:32 Poznati Posle ovoga je neće oprati ni Dunav ni Sava: Megan Markl se izblamirala pred celim svetom!
11:10 Porodica Meso za roštilj biće sočno i ukusno: Uz ovu marinadu napravićete najbolje ćevape i pljeskavice!
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
10:22 Dom i saveti Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale