18:41 Ispovesti I kuma i bivša žena, ovo samo kod nas ima... Prišla da ostavi potpis, pa mladenci pukli od smeha
10:27 Poznati Prvo ga opelješila, pa mu smuvala druga: Bivša žena Kevina Kostnera uživa u ljubavi, snimljeni u izlasku
08:10 Porodica Ne trčite odmah nazad: Odgovorite iskreno na ova pitanja i izbegnite kajanje zbog pomirenja
08:50 Ispovesti Pitala za savet pa napravila HAOS na mrežama: "Rekla sam mužu da ne može da ide na sahranu bivše, on mi je odgovorio da sam bezosećajna"
10:40 Poznati Bivša supruga Jovana Memedovića je PRELEPA žena: Sa njom je proveo DVE DECENIJE života i vešto je čuvao od očiju JAVNOSTI
21:55 Poznati Niko ne zna zašto su se RAZVELI: Ovo je BIVŠA žena Jovana Memedovića, sa njom voditelj ima dvoje dece, evo čime se Mirjana bavi!
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju