19:45 Ispovesti I na samrti me ponižavala: Jeziva ispovest ćerke koja je prošla pakao sa majkom, "suzu nisam pustila za njom"
16:00 Ispovesti Zbog nje sam išla psihijatru: Šokiraće vas ispovest ćerke koja ne želi da vidi bolesnu majku
14:20 Porodica Slika govori više od hiljadu reči: Emotivna reakcija žene sa Balkana kad je saznala da postaje baka je nešto najlepše što ćete videti
17:33 Lepota i Moda To nije moje ime! Presladak devojčurak očitao mami lekciju, otkrila urnebesan razlog zašto ne voli svoje pravo ime - mnogi će razumeti!
16:43 Ispovesti Majka joj je zabranila da prisustvuje očevoj sahrani: "Mrzim je zbog toga", ćerka je očajna, ne zna šta da radi
20:23 Porodica "Osećam se tako loše": Tužna mama se poverila ćerkici nakon "incidenta", njena reakcija je oborila s nogu - preslatko!
16:30 Porodica Niko ne može da pogodi ko je majka na fotografiji: Ljudi satima gledaju, ali ženu koja je rodila tri ćerke ne mogu da nađu
16:28 Poznati Ćerka slavne manekenke pleni lepotom: Fotke Leni Klum u minijaturnom, plavom bikiniju pokorile društvene mreže
16:27 Ispovesti "I na samrti je sejala otrov": Potresna ispovest ćerke koja je prošla pakao sa majkom "koja je nije volela"
16:20 Poznati Majka i ćerka prvi put zajedno na velikom platnu: Uma Turman i Maja Hok snimaju zajednički film
13:04 Poznati Tri generacije žena Klum: Hajdi podelila sliku sa majkom i ćerkom, fanovi oduševljeni lepotom tri plavuše
12:06 Porodica Nakon što je izgubila SINA JEDINCA, Ana je postala ponovo majka u 68. godini: Sada se DRŽAVA okomila na nju zbog ove odluke!
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo