16:28 Poznati Ćerka slavne manekenke pleni lepotom: Fotke Leni Klum u minijaturnom, plavom bikiniju pokorile društvene mreže
16:27 Ispovesti "I na samrti je sejala otrov": Potresna ispovest ćerke koja je prošla pakao sa majkom "koja je nije volela"
16:20 Poznati Majka i ćerka prvi put zajedno na velikom platnu: Uma Turman i Maja Hok snimaju zajednički film
13:34 Porodica Niko ne može da pogodi ko je majka na fotografiji: Ljudi satima gledaju, ali ženu koja je rodila tri ćerke ne mogu da nađu
13:04 Poznati Tri generacije žena Klum: Hajdi podelila sliku sa majkom i ćerkom, fanovi oduševljeni lepotom tri plavuše
12:06 Porodica Nakon što je izgubila SINA JEDINCA, Ana je postala ponovo majka u 68. godini: Sada se DRŽAVA okomila na nju zbog ove odluke!
09:00 Poznati Naomi Kembel prvi put pokazala ĆERKU: Dobila je u 50. godini, a fanovi kažu da mnogo liči na popularnu manekenku
14:35 Porodica Najpoznatiji ruski PSIHOLOG Mihail Labkovski otkrio: Ovo je NAJGORA stvar koju majka može da uradi ćerki
15:40 Ispovesti Tatjana je preživela horor: Njena ćerka se IZGUBILA, smrzavala se na - 11 stepeni, a evo kako je izbegla STRAŠNU sudbinu!
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
23:00 Ispovesti "Jako smo BLISKE i volimo da budemo GOLE zajedno": Majka i ćerka progovorile o svojoj VEZI i izazvale gomilu oprečnih reakcija
20:30 Ispovesti Devojka otkrila NASILNIKA koji je GODINU dana maltretirao: Slali su njoj i njenom momku UŽASNE poruke, a u pitanju je ČLAN porodice
21:51 Lepota i Moda U salonima ovo će biti najpopularniji manikir: Ove jeseni na velika vrata se vraćaju kratki nokti
21:07 Poznati "Verovala sam da ću doživeti ljubav mojih roditelja": Šakira u emotivnoj ispovesti otvorila dušu i priznala koliko je boli Pikeova izdaja
20:20 Lepota i Moda Megan Markl najčešće nosi ovu frizuru: Razlog za to je jednostavan, žene će je baš zato obožavati
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. septembar: Ovnovi se sukobljavaju sa partnerom, Vage treba da se posvete zapostavljenim obavezama