Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : za bolje varenje

žena
12:26 Porodica

Čisti creva kao metla, a košta 40 dinara! Ako ga jedete svaki dan, poboljšaće varenje i ojačati imunitet

žena
15:59 Zdravlje

Namirnice za bolje varenje: Čiste creva od masne hrane i smanjuju nadutost stomaka

voda
13:19 Zdravlje

Voda ne sme da se pije stojeći: Nikako to ne radite, štetno je za zdravlje, evo kako je pravilno

jaja
10:42 Porodica

Za bolje varenje, u kajganu dodajte 1 sastojak: Smanjiće vam apetit i pomoći da brže smršate

nutricionista
08:57 Zdravlje

Nikako ga ne držite u kesi i u kutiji: Nutricionista tvrdi da hleb manje goji ako se čuva na ovaj način

večera
10:56 Zdravlje

Kako preći s povrća na pečenje: Nutricionista Sandra Milošević savetuje kako pripremiti stomak za masnu hranu, potrebna su 2 dana!

žena
08:04 Zdravlje

Pročistite creva posle masne hrane: Ovaj napitak poboljšava varenje i ublažava nadutost stomaka

žena
12:59 Zdravlje

Čajevi za bolje varenje: Ova 3 topla napitka će ublažiti nadutost, grčeve i mučninu, jedan sigurno imate u kući!

žena
14:33 Zdravlje

Creva će vam raditi kao sat! Doktorka preporučuje 3 namirnice za bolje varenje i dobro zdravlje stomaka

žena
10:58 Zdravlje

Doktor savetuje: Za dobro zdravlje creva i varenje bez problema, izbegavajte ovu hranu, mnogi je redovno jedu

žena
20:09 Zdravlje

Za bolje varenje: Uradite ovo posle jela i sprečite mučninu i nadutost stomaka

žena
21:24 Zdravlje

Rešava problem očas posla: Uveče jedite ovu grickalicu, pa ćete ujutru lakše obaviti nuždu

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

jaja
14:52 Dom i saveti

Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!

cveće
12:19 Dom i saveti

Cvećarka otkrila gde svi greše dok zalivaju cveće: Poštujte njeno pravilo, biće raskošno i u vrelim danima!

pita
10:28 Dom i saveti

Otkrivamo tajnu pekara: Najbolji preliv za pite sa kojim su uvek vazdušaste i sočne

šerpa
08:59 Dom i saveti

Kada najbolje posoliti hranu — na početku ili na kraju pripreme? Iskusni kuvar do detalja sve objasnio, evo gde smo grešili

komarci
21:59 Dom i saveti

Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta

watch-icon

Preporučujemo

ginekolog
16:19 Zdravlje

Ginekolozi brutalno iskreni: Žene, ovo stalno radite, a mi to preziremo!

žena
15:47 Porodica

„Spakovala sam stvari za 2 nedelje u ručni prtljag“: Žena pokazala trik koji je preko noći postao viralan

Nikol Šubert
15:22 Ispovesti

U dnevniku svog sina (17) pročitala je jezivu poruku: Momentalno ga je prijavila policiji i uopšte se ne kaje

jaja
14:52 Dom i saveti

Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!

napitak
14:27 Zdravlje

Zaboravite limunadu! Ovo piće je kralj letnjih napitaka, bolje rashlađuje i mnogo je zdravije

novac
14:02 Horoskop

Njima ne pozajmljujte pare: Možda više ne vidite svoj novac ako ga date nekom od ova 3 znaka horoskopa

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.