08:07 Zdravlje Za cirkulaciju i buđenje: Dr Perišić tvrdi da je za srce i mozak najbolje ujutro popiti ova 2 napitka
09:10 Zdravlje Kardiolog razbio zablude o cirkulaciji i imunitetu: Umivanje hladnom vodom za jednu grupu ljudi, može biti pogubno
21:49 Zdravlje Hladne noge i ruke možete brzo ugrejati: Evo kako će vam biti tople i po debelom minusu!
10:34 Zdravlje Noge su vam stalno hladne, ne pomažu ni vunene čarape? Starinski trikovi naših baka će poboljšati cirkulaciju i brzo uh ugrejati
18:15 Zdravlje Poboljšava cirkulaciju: Ako imate problem sa srcem, kardiolog preporučuje ovu fizičku aktivnost kao najbolju
13:35 Zdravlje Brzo otkrivanje stanja krvnih sudova: Testirajte vaš holesterol za pet sekundi uz pomoć vrele vode
13:06 Zdravlje Stalno su vam hladna stopala? Ovako ćete ih brzo zagrejati i poboljšati cirkulaciju u nogama
22:00 Dom i saveti Da li su vam ruke i noge su vam stalno HLADNE? Ove tri biljke možete da koristite za pospešivanje CIRKULACIJE
22:30 Zdravlje Uradite TEST od 30 sekundi i proverite vaše ZDRAVLJE: Potrebno je samo da potopite VRHOVE prstiju!
15:51 Dom i saveti Zimi vam je loša CIRKULACIJA i uvek hladne NOGE? Rešenje NISU vunene čarape, već PET namirnica koje SVAKO ima u špajzu
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog