Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Kardašijani

kardašijan
10:50 Poznati

Pre i posle silnih operacija: Kako bi najpoznatije sestre na svetu izgledale bez estetskih zahvata

Ćerka Kim Kardašijan kreće maminim stopama: Priča se da pokreće sopstveni brend
16:30 Poznati

Ćerka Kim Kardašijan kreće maminim stopama: Priča se da pokreće sopstveni brend

"Stidiš li se zbog toliko FOTOŠOPA"? Sestru su joj proglasili za najzgodniju ŽENU, pa je sad "cepaju" kompleksi
09:33 Lepota i Moda

"Stidiš li se zbog toliko FOTOŠOPA"? Sestru su joj proglasili za najzgodniju ŽENU, pa je sad "cepaju" kompleksi

Kloi
11:36 Poznati

Kloi Kardašijan nosila je flaster na licu: Svi su mislili da je zbog BUBULJICE, a sada je stigla JEZIVA dijagnoza

"Čekam da poraste i sam IZABERE": Sin poznate STARLETE ima SEDAM meseci i još uvek nema IME
08:30 Poznati

"Čekam da poraste i sam IZABERE": Sin poznate STARLETE ima SEDAM meseci i još uvek nema IME

Sa kim to Kloi Kardašijan čeka drugu BEBU? Krila lepe vesti od SVIH, a novorođenče stiže već u AVGUSTU
12:20 Poznati

Sa kim to Kloi Kardašijan čeka drugu BEBU? Krila lepe vesti od SVIH, a novorođenče stiže već u AVGUSTU

Kortni i Travis
12:00 Poznati

SRAMOTNE porcije na svadbi Kortni Kardašijan: Hrana na njenom venčanju je jedna od NAJTUŽNIJIH stvari koje sam ikada videla

Zbog neuspelih pokušaja da ostane TRUDNA, ušla je u PRERANU MENOPAUZU: Procureo snimak Kortni Kardašijan, koji je sve UZNEMIRIO
14:18 Poznati

Zbog neuspelih pokušaja da ostane TRUDNA, ušla je u PRERANU MENOPAUZU: Procureo snimak Kortni Kardašijan, koji je sve UZNEMIRIO

Kanje Vest i dalje voli bivšu suprugu? Sprečio je KATASTROFU i ovaj put se Kim izvukla!
20:00 Poznati

Kanje Vest i dalje voli bivšu suprugu? Sprečio je KATASTROFU i ovaj put se Kim izvukla!

kortni
08:46 Poznati

Kardašijanka deli skandalozne fotografije ĆERKE: Ona je našminkana, ofarbana, U ŠTIKLAMA i ima samo DEVET godina!

Njena objava je zamalo SRUŠILA Instagram: Kajli Džener na NAJEMOTIVNIJI način potvrđuje da je TRUDNA i po DRUGI put pokazuje trudnički stomak
17:52 Poznati

Njena objava je zamalo SRUŠILA Instagram: Kajli Džener na NAJEMOTIVNIJI način potvrđuje da je TRUDNA i po DRUGI put pokazuje trudnički stomak

kortni
14:13 Poznati

Bivši muž slavne KARDAŠIJANKE izgoreo od LJUBOMORE: Pokušao da je OGOVARA, ali mu se brzo OBILO O GLAVU

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

soba
21:25 Dom i saveti

Naše bake su to oduvek radile: Evo zašto uvek treba da držite sapun pored kreveta

komarci
18:41 Dom i saveti

Zaboravite skupe sprejeve za komarce! Napravite prirodno sredstvo od kojeg beže kao ludi!

cveće
16:36 Dom i saveti

Svaku saksiju pretvara u cvetni raj: Cveće prosto buja od ovoga - neka vam svi u komšiluku zavide!

nakit
14:45 Dom i saveti

"Nosite ga za sreću, a donosi nesreću": Sveštenik raskrinkao popularni talisman

komarci
12:27 Dom i saveti

Ose ne mogu da podnesu ovaj miris: Zbog ove prirodne mešavine od 3 sastojka bežaće kao đavo od krsta!

watch-icon

Preporučujemo

novac
21:51 Horoskop

Preplaviće vas izobilje 25. jula: Za 4 znaka horoskopa stižu neočekivani novac i velika sreća!

soba
21:25 Dom i saveti

Naše bake su to oduvek radile: Evo zašto uvek treba da držite sapun pored kreveta

dete
20:59 Porodica

„Kad mi neko udari dete, kažem mu da uzvrati“: Majka šokirala ljude savetom, a tek da čujete psihologa!

kejt midlton
20:23 Poznati

Vilijam i Kejt cepaju kraljevsku porodicu: Hoće li zbog princa Džordža prekršiti pravilo staro decenijama?

lubenica
19:57 Lepota i Moda

Kako bolje pocrneti na moru: Ove namirnice pomažu da brzo dobijete savršenu bronzanu boju

horoskop
19:32 Horoskop

Dnevni horoskop za petak 25. jul: Bika čeka ljubavno iznenađenje, Riba treba da sluša intuiciju, jedan znak dobija novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.