13:28 Porodica Pitbul nasmejao 86 miliona ljudi: Umislio da je mačka, niko ne može da veruje da je opasan pas!
12:36 Porodica Ovo će vam ulepšati dan: Upoznavanje psa i mačke je prošlo neočekivano, raznežili su 2 miliona ljudi!
18:10 Porodica Bože, kako su slatki! Pas je udomio napušteno mače i raspilavio 5 miliona ljudi na internetu
15:49 Porodica S njima nikad nije dosadno: Mačke prvi put videle psa, a njihova reakcija je osvojila ljude na internetu
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?