13:25 Ispovesti Bila sam "promiskuitetna pijandura": Život istetovirane iskušenice u manastiru zbog jednog se okrenuo u trenutku
18:30 Ispovesti Napustila MANASTIR i završila u filmovima za "ODRASLE" posle osam godina: Sve se promenilo kada se zaljubila u SVEŠTENIKA
12:00 Porodica "Mi nismo mrzovoljne STARICE koje čitaju Bibliju": Moderne ČASNE SESTRE pokazuju kakav život vode i otkrivaju šta se dešava iza MANASTIRSKIH kapija
08:45 Porodica Ćerka NIJE mogla da govori, a posle odlaska u manastir se SVE promenilo: Majka Dijana sanjala je TUMANE i muški glas, odmah su se uputili ka svetinji
17:00 Ispovesti KATOLKINJA otišla na OSTROG da moli za zdravlje: Priča ove žene vraća VERU U BOGA svima koji su je možda izgubili!
20:56 Lepota i Moda Zamonašila se jedna od NAJLEPŠIH balkanskih glumica: Manastirske odaje su joj bile UTOČIŠTE, a onda je njena majka iznela JEZIVE detalje glumičinog života
20:30 Poznati Molitva na ovom mestu ima ČUDOTVORNU moć: Kaluđeri iz manastira Tumane PROGOVORILI o tome u čemu leži tajna ISCELJENJA
08:34 Poznati Jelena Đoković posetila MANASTIRE na Kosovu i Metohiji i odlučila da promeni život: "Dobila sam novi putokaz za sreću i mir"
18:57 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST MATI JOVANE, NEMICE KOJA JE POSTALA SRPKINJA: Stidim se i lijem gorke pokajničke suze
11:20 Ispovesti ROĐENA SLEPA, IZ SVETA TAME IZAŠLA ZA VASKRS: Sedmogodišnja Milica iz Čačka još uvek NE PRIČA, ali konačno može da vidi OCA i SESTRE
15:07 Dom i saveti Kako očistiti fuge na pločicama: Samo nanesite ovu prirodnu mešavinu, zasijaće za minut!
14:35 Horoskop Pun mesec donosi sreću za 3 znaka horoskopa: Od 12. maja najzad izlaze iz lošeg perioda i besparice!
14:03 Zdravlje Orhideja u saksiji će cvetati cele godine! Napravite đubrivo od 1 sastojka koji sigurno imate u kući
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
12:58 Dom i saveti Neprijatan miris iz sudopere se širi kućom? Pomešajte ova 2 sastojka i brzo ćete rešiti problem!