10:38 Poznati "Jelena Đoković privatno uopšte nije ISTA": Saša Kovačević otkrio detalje susreta, tvrdi da JEDNU STVAR nije očekivao
16:45 Poznati Još neviđeni video Đokovićevih: Ovako su Novak i Jelena plesali uz laganu muziku, na sred terena (VIDEO)
09:58 Poznati Bolest Dijane Đoković dugo su skrivali od Novaka: "Tih dana je samo čuo Srđanov glas", jedna fotografija je otkrila sve
14:03 Poznati Jelena Đoković otkrila zbog čega je dobijala OTKAZ: Jedna njena POZITIVNA osobina je bila PREVIŠE za neke poslodavce
15:05 Poznati "Deco, nemojte tako"! Dijana Đoković otvoreno o Novakovom i Jeleninom vaspitanju dece i šta im zamera
16:23 Dom i saveti Valja imati uvek jednu kesicu u torbi: Nemate pojma za šta je sve soda bikarbona dobra, i ne, nije samo za čisšćenje, ona je čudo
15:58 Horoskop Čuveni astrolog tvrdi: Ova dva znaka treba da igraju igre na sreću, osvojiće premiju već do novembra
15:34 Porodica Pitali Balkance da li žena nakon udaje treba da zadrži devojačko prezime? Zbog jednog odgovora ćete zanemeti
15:10 Porodica Porodična sramota u Mačvi: Brat isterao sestru iz kuće uz povike ‘ja sam sin, sve je moje!’ – roditelji se prevrću u grobu
14:45 Poznati Kim Kardašijan neutešna: Pomahnitali reper urlao na nju iz sveg glasa, sada je jasno zašto su se razveli, a ovo je još gore
14:22 Porodica Ovakve uši imaju samo osobe velikog srca: Otkrijte šta oblik govori o vašoj ličnosti - mnogo toga ćete saznati o sebi