21:55 Zdravlje Nasleđen gen može da napravi probleme, a pola Srba i Srpkinja ni ne sumnja da ga ima: Lekarka sve objasnila, savetuje da ovo uradite
13:57 Zdravlje Doktorka otkrila kako je smršala 40 KILOGRAMA: "Promenila sam ove TRI navike, a nijedna nema veze sa ISHRANOM"
18:14 Zdravlje Majka dvoje dece otkrila caku za idealnu težinu: Ja sam doktorka, i jedino sam ovako uspela da smršam 20 kilograma
15:44 Ispovesti Ovo je najzgodnija doktorka, ali nije joj lako: "Radim na klinici, a pacijenti me ne shvataju ozbiljno jer sam lepa"
11:52 Zdravlje Napravićete pakao od života: Doktorka Čilić otkriva da uz antibiotike nikako ne smemo uzimati ovu hranu
16:08 Zdravlje Crveni momenti na moru je grozno iskustvo: Doktorka otkriva da li bezbedno uzimati lek za odlaganje ciklusa
18:00 Zdravlje AMBULANTE su prepune zbog ARITMIJE i "PROLEĆNOG UMORA": Doktorka upozorila sve one koji imaju OVE hronične bolesti!
18:00 Zdravlje Uvela je TRI ključna pravila i smršala 45 kilograma: Doktorka se prdržavala važnog PRAVILA koje je uvela u svoju rutinu
14:47 Ispovesti Julija vodi dvostruki ŽIVOT: Danju je LEKAR, a noću je nikada ne biste PREPOZNALI (VIDEO)
10:38 Zdravlje Ovo je NAJČEŠĆA bolest u Srbiji, zovu je "TIHI UBICA": Dr Vesna upozorila kako da je prepoznate jer NEMA SIMPTOME
18:30 Zdravlje Endokrinolog objašnjava: Lupa vam SRCE, opada kosa i imate toplo PREZNOJAVANJE, proverite FUNKCIJU ove ŽLEZDE jer je moguće da NE RADI kako treba
13:47 Zdravlje Tokom TROPSKIH dana, Srbi često prave OVU grešku: Doktorka iz Hitne sreće pažnju na FENOMEN, obavezno sledite ova pravila
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima