21:03 Zdravlje Evo zašto se prehladimo ama baš svake zime: Doktorka otkrila razlog, nije zato što se nismo slojevito obukli
16:01 Zdravlje Doktorka otkrila kako je smršala 40 kilograma: "Promenila sam ove tri navike, a nijedna nema veze sa hranom"
21:55 Zdravlje Nasleđen gen može da napravi probleme, a pola Srba i Srpkinja ni ne sumnja da ga ima: Lekarka sve objasnila, savetuje da ovo uradite
13:57 Zdravlje Doktorka otkrila kako je smršala 40 KILOGRAMA: "Promenila sam ove TRI navike, a nijedna nema veze sa ISHRANOM"
18:14 Zdravlje Majka dvoje dece otkrila caku za idealnu težinu: Ja sam doktorka, i jedino sam ovako uspela da smršam 20 kilograma
15:44 Ispovesti Ovo je najzgodnija doktorka, ali nije joj lako: "Radim na klinici, a pacijenti me ne shvataju ozbiljno jer sam lepa"
11:52 Zdravlje Napravićete pakao od života: Doktorka Čilić otkriva da uz antibiotike nikako ne smemo uzimati ovu hranu
16:08 Zdravlje Crveni momenti na moru je grozno iskustvo: Doktorka otkriva da li bezbedno uzimati lek za odlaganje ciklusa
18:00 Zdravlje AMBULANTE su prepune zbog ARITMIJE i "PROLEĆNOG UMORA": Doktorka upozorila sve one koji imaju OVE hronične bolesti!
18:00 Zdravlje Uvela je TRI ključna pravila i smršala 45 kilograma: Doktorka se prdržavala važnog PRAVILA koje je uvela u svoju rutinu
14:47 Ispovesti Julija vodi dvostruki ŽIVOT: Danju je LEKAR, a noću je nikada ne biste PREPOZNALI (VIDEO)
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!