21:03 Zdravlje Evo zašto se prehladimo ama baš svake zime: Doktorka otkrila razlog, nije zato što se nismo slojevito obukli
16:01 Zdravlje Doktorka otkrila kako je smršala 40 kilograma: "Promenila sam ove tri navike, a nijedna nema veze sa hranom"
21:55 Zdravlje Nasleđen gen može da napravi probleme, a pola Srba i Srpkinja ni ne sumnja da ga ima: Lekarka sve objasnila, savetuje da ovo uradite
13:57 Zdravlje Doktorka otkrila kako je smršala 40 KILOGRAMA: "Promenila sam ove TRI navike, a nijedna nema veze sa ISHRANOM"
18:14 Zdravlje Majka dvoje dece otkrila caku za idealnu težinu: Ja sam doktorka, i jedino sam ovako uspela da smršam 20 kilograma
15:44 Ispovesti Ovo je najzgodnija doktorka, ali nije joj lako: "Radim na klinici, a pacijenti me ne shvataju ozbiljno jer sam lepa"
11:52 Zdravlje Napravićete pakao od života: Doktorka Čilić otkriva da uz antibiotike nikako ne smemo uzimati ovu hranu
16:08 Zdravlje Crveni momenti na moru je grozno iskustvo: Doktorka otkriva da li bezbedno uzimati lek za odlaganje ciklusa
18:00 Zdravlje AMBULANTE su prepune zbog ARITMIJE i "PROLEĆNOG UMORA": Doktorka upozorila sve one koji imaju OVE hronične bolesti!
18:00 Zdravlje Uvela je TRI ključna pravila i smršala 45 kilograma: Doktorka se prdržavala važnog PRAVILA koje je uvela u svoju rutinu
14:47 Ispovesti Julija vodi dvostruki ŽIVOT: Danju je LEKAR, a noću je nikada ne biste PREPOZNALI (VIDEO)
10:38 Zdravlje Ovo je NAJČEŠĆA bolest u Srbiji, zovu je "TIHI UBICA": Dr Vesna upozorila kako da je prepoznate jer NEMA SIMPTOME
22:00 Porodica Zašto se mačke penju po policama i skaču gde god da stignu: Ovo je razlog, vi utičete mnogo na takvo njihovo ponašanje
21:27 Horoskop Samo jedan znak u aprilu izlazi iz dugova, zatvoriće ih sve i otplatiti kredit: Stiže povećanje plate i iznenadni priliv novca, konačno ćete rešiti sve finansijske probleme
21:01 Dom i saveti Ima li ko stručniji od nje? Dala savete kako da vam orhideje cvetaju kao lude, evo gde svi grešimo, ona to posebno zabranila
20:29 Zdravlje Iako teško primetni, ovi simptomi se prvi osete kod moždanog udara: Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju
20:00 Poznati Ona samo najbolje frajere želi da šeta: Dženifer Aniston uhvaćena u društvu fatalnog glumca, on definitivno može da izađe na crtu Bredu Pitu
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 24. mart: Jedan znak pogađaju porodični problemi, kod Blizanaca takođe mogući problemi