Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: gde je upoznao ženu
Upoznao je na JAKO specifičan način, posvetio joj svoje LJUBAVNE pesme: Ovako je Bajaga zavoleo njegovu Emu
18.10.2021. 16:21
|
2
Najnovije
Najčitanije
6min
Ako volite parfeme kao ja, ovu priliku ne smete da propustite! Pronašla sam ih na sniženju od čak 50%!
14min
Prevario je suprugu dok je nosila njegovo dete: Ono što ga je sačekalo kod kuće pamtiće ceo život
33min
„Ne sme da troši pare na lake žene“: Advokat otkrio šta roditelji traže u testamentu
54min
Greška koju svi prave u martu: Evo kako da izaberete semenski krompir da rodi kao lud
1H
Dosadilo vam da često farbate izrastak? „Quiet silver“ je novi trend koji će vas spasiti!
1D
U braku smo 27 godina, ali ovaj deo njegovog tela više ne mogu da podnesem: Kako je stariji, sve je gore i gore, pomagajte!
1D
Tuš kabine odlaze u prošlost: Evo kako sada izgleda moderno kupatilo
24H
DR VOJA OTKRIO KOJE MESO NAJVIŠE UGROŽAVA SRCE “Arterije se začepljuju, budite oprezni - bolje izaberite ovo”
1D
Šta zapravo znači „7 kg“ na veš mašini? Prodavci nam neće reči, a zabluda može skupo da nas košta
20H
Dnevni horoskop za utorak, 3. mart: Rakovi, vreme je da malo zaštitite sebe, kod Riba osećanja pojačana
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
09:53
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Foto: Shutterstock | shutterstock
TRAJE DO 15. MARTA
Ako volite parfeme kao ja, ovu priliku ne smete da propustite! Pronašla sam ih na sniženju od čak 50%!
15:43
|
0
Printscreen/Youtube/Madison Beer
ISPOVEST
Prevario je suprugu dok je nosila njegovo dete: Ono što ga je sačekalo kod kuće pamtiće ceo život
15:35
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock
iz života
„Ne sme da troši pare na lake žene“: Advokat otkrio šta roditelji traže u testamentu
15:16
|
0
Shutterstock
Ne ubijajte rod pre sadnje
Greška koju svi prave u martu: Evo kako da izaberete semenski krompir da rodi kao lud
14:55
|
0
trend
Dosadilo vam da često farbate izrastak? „Quiet silver“ je novi trend koji će vas spasiti!
14:31
|
0
rešeno!
Krtice će pobeći iz vašeg dvorišta: Posadite 5 biljaka čiji miris ne podnose!
14:28
|
0
Vidi sve
Upoznao je na JAKO specifičan način, posvetio joj svoje LJUBAVNE pesme: Ovako je Bajaga zavoleo njegovu Emu