Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : bajaga

Razvodi POZNATIH srpskih parova u 2022. godini: Ljubavne priče za koje su mnogi mislili da će trajati ZAUVEK, ipak su se završile
12:45 Poznati

Razvodi POZNATIH srpskih parova u 2022. godini: Ljubavne priče za koje su mnogi mislili da će trajati ZAUVEK, ipak su se završile

Otkrivena istina o HITU koji je Čola "ODBIO" da snimi: Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu TAJNU o ovoj pesmi
12:57 Poznati

Otkrivena istina o HITU koji je Čola "ODBIO" da snimi: Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu TAJNU o ovoj pesmi

Lepa Brena, Emina Jahović, Bajaga, Andrija Milošević... Ovo su SVI POSLOVI koje su SRPSKE poznate ličnosti radile PRE nego što su POSTALE SLAVNE
19:34 Poznati

Lepa Brena, Emina Jahović, Bajaga, Andrija Milošević... Ovo su SVI POSLOVI koje su SRPSKE poznate ličnosti radile PRE nego što su POSTALE SLAVNE

Upoznao je na JAKO specifičan način, posvetio joj svoje LJUBAVNE pesme: Ovako je Bajaga zavoleo njegovu Emu
16:21 Poznati

Upoznao je na JAKO specifičan način, posvetio joj svoje LJUBAVNE pesme: Ovako je Bajaga zavoleo njegovu Emu

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

krastavac
12:26 Dom i saveti

Amerikanci tvrde da ceo život pogrešno jedemo krastavac: Mi ga seckamo i rendamo, a oni to rade ovako!

Shutterstock
11:27 Dom i saveti

Savršen kupaći kostim, biće lep i dogodine: Ako uradite ovo duže će da vam traje

cveće
09:13 Dom i saveti

Prirodni eliksir za ljubičice: Provereni način koji će ih osvežiti i podstaći cvetanje

mravi u kuhinji
08:20 Dom i saveti

Rešite se mrava očas posla: Ovaj proizvod košta 200 dinara, a od njega beže kao ludi!

ćufte
17:50 Dom i saveti

Moja komšinica pravi najbolje ćufte i sarme: Uvek su sočne i ne raspadaju se, jer u mleveno meso stavlja 1 neobičan sastojak

watch-icon

Preporučujemo

Joel C Ryan/Invision/AP
15:20 Lepota i Moda

Zbogom plavoj kosi: Prelepa glumica napravila drastičnu promenu, evo u koju nijansu se ofarbala

Shutterstock
14:53 Ispovesti

Tata mi tera inat: Uvalio rođaku u moj stan, ne razume da se ne radi tako, i na kraju svega mi kaže ovo

Printscreen/Youtube/Wolf from the Wall street
14:31 Horoskop

Kineski astrolozi tvrde: Ova dva znaka u avgustu menjaju život iz korena, biće puni para, a stiže i veliki ljubavni preokret

žena
14:02 Porodica

"Radije bih umrla od gladi, nego dinar tražila od dece": Zora (68) ispričala svoju muku sa sinovima i ćerkom

Printscreen/Instagram/katebeckinsale
13:32 Poznati

Glumica van sebe: Oprašta se od majke koja je preminula od najgore bolesti, ovako su izgledali poslednji trenuci

leđa
13:08 Zdravlje

Bole vas leđa? Obratite pažnju na 5 vrsta tegoba, mogu ukazivati na ozbiljne probleme

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.