16:43 Ispovesti Bežeći od brata i maćehe nasilnika završila u rukama silovatelja: Mučna životna priča ćеrkе poznatog kompozitora, "dve godine sam spavala ispod kreveta"
17:01 Ispovesti "Tukla me je štapom, letela sam sa fotelje", Olgina ispovest ledi krv u žilama: Doživela silovanje sa 16 godina, snaja je davila pred bratom
17:02 Zdravlje Masažom protiv upale sinusa: Samo nekoliko pokreta rešavaju bol i prehladu, provereno radi posao
16:58 Dom i saveti Samohrana majka smanjila račune za struju i gas sa 240 na 163 evra mesečno: Otkrila jednostavne trikove za uštedu
16:45 Dom i saveti Orhideje vam trule i propadaju? Jedan aromatičan začin ih brzinom svetlosti vraća u život
16:36 Horoskop Večeras pogledajte u nebo: Stiže nam pun Mesec u Biku, tri znaka čeka pakao, sreća im okreće leđa
16:30 Porodica Ministar Ristić i Jelena Trivan o značaju digitalne pismenosti: Deca retko prijavljuju nasilje, roditelji nisu dovoljno obavešteni
16:20 Zdravlje Nema ništa bolje za zdravo srce: Kardiolozi tvrde da ovu ribu treba jesti bar 2 puta nedeljno