15:16 Ispovesti Ruskinja isprozivala naše muškarce: "Srbi samo zovu na kafu, to je ništa, ako želite da nas osvojite, moraćete da uradite ovo"
21:30 Poznati Glumac Rade Ćosić je IZVREĐAO Natašu Bekvalac na konto godina: Lepa Brena i Goca Tržan su mu lupile "šamar realnosti" i odgovorile na bezobrazluk
09:55 Poznati "ODRALA MAČKU I NAZVALA TO MODOM?!" Strašne uvrede na račun Kim Kardašijan, ovaj detalj je razbesneo javnost!
08:25 Dom i saveti I po cičoj zimi i najvećem minusu uvek će biti tople: 5 saveta kako da vam noge nikada ne budu hladne
08:09 Zdravlje Radila je sve do svoje 85. godine: Bivša medicinska sestra (101) otkrila tajnu svoje dugovečnosti, "želim da vas upozorim na ovu hranu"
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao