Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : 600 evra

Prljavo, pocepano, ofucano... Poznati brend prodaje iscepani donji veš za 600 evra, da li je vama ovo normalno?
17:18 Lepota i Moda

Prljavo, pocepano, ofucano... Poznati brend prodaje iscepani donji veš za 600 evra, da li je vama ovo normalno?

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
20:25 Dom i saveti

Toplu hranu u frižider? Svi čekamo da se ohladi, mislimo da je rizično, a evo šta kažu eksperti

žena
15:29 Dom i saveti

Rešite se mirisa znoja s kauča: Potrebna su vam samo 2 sastojka koja imate u kući!

žena
12:56 Dom i saveti

Skuvajte kukuruz za 15 minuta: Kuvar otkrio trik uz koji je gotov u rekordnom roku!

žena
10:57 Dom i saveti

Ani se stalno širio smrad iz sudopere posle kiše: „Od kada sipam malo ove mešavine, rešila sam problem!“

žena
10:00 Dom i saveti

Dom je zagušljiv? Stalno provetravate, ali ne pomaže, evo kako da osvežite prostor za čas

watch-icon

Preporučujemo

parfem
21:55 Lepota i Moda

"Za te pare kupim ugaonu i još mi ostane za ćevape": Cena jednog parfema digla žene u Srbiji na noge

majka
21:25 Ispovesti

Samohrana majka usvojila dvoje dece: Ono što je otkrila kasnije promenilo im je živote zauvek

Profimedia
20:54 Ispovesti

Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35, bez dinara je, a evo kroz kakav pakao je prošla

Shutterstock
20:25 Dom i saveti

Toplu hranu u frižider? Svi čekamo da se ohladi, mislimo da je rizično, a evo šta kažu eksperti

frizura
19:52 Lepota i Moda

Frizeri preporučuju ovu jeftinu namirnicu: Savršena je za farbanu kosu, pomaže da joj se vrati sjaj i glatkoća

Kim Kardašijan
19:19 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 28.jul: Škorpije čeka pakleni dan, a Vodolije bolje da drže jezik za zubima

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.