Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : nećaka

Sofija Vergara s nećakom
14:40 Poznati

"One su iste": Sofija Vergara se pojavila u javnosti sa bratanicom, sličnost je neverovatna

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

patike
14:56 Dom i saveti

Bele patike će zablistati za 5 minuta: Uz 1 sastojak iz kupatila izgledaće kao da ste ih juče kupili

sokovi
12:46 Dom i saveti

Tajna zdrave krvi konačno otkrivena: Evo šta treba da piješ za brzo dizanje hemoglobina

žena
11:55 Dom i saveti

Veruje se da ova 3 predmeta privlače bedu: Izbacite ih iz kuće ako želite da imate više para

kafa
11:30 Dom i saveti

Neće vam trebati botoks: Dodajte samo 1 sastojak u kafu i gledajte kako se vaša koža menja

moda
10:42 Dom i saveti

Zbog ovih navika telo propada i ubrzano starimo: Skoro svi ih ponavljamo, a nismo ni svesni posledica

watch-icon

Preporučujemo

patike
14:56 Dom i saveti

Bele patike će zablistati za 5 minuta: Uz 1 sastojak iz kupatila izgledaće kao da ste ih juče kupili

kosa
14:38 Lepota i Moda

Znate za frizuru "crna višnja", ali jedna druga će da je zaseni: Navale kod frizera, žene sada žele "zrelu borovnicu" — samo to im traže, hit je leta 2025. godine

žene
14:15 Ispovesti

Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"

žena
13:52 Ispovesti

Otac mi je na samrti otkrio porodičnu tajnu: To me je uništilo, ceo život mi se okrenuo naglavačke

dženifer lopez
13:27 Poznati

Dženifer Lopez prvi put progovorila o svom ljubavnom statusu: Evo da li je pevačica našla novu ljubav posle Bena Afleka

žena
13:04 Zdravlje

Rani simptomi infarkta: Ova 2 znaka najavljuju srčani udar, a svi ih zanemaruju!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.