09:25 Poznati INTERVJU Marina Kotevski, voditeljka: „Pomisao na sledeće putovanje mi uvek izmami osmeh“
09:23 Poznati „Nikad nisam bila privlačnija“: Voditeljka se skinula u toples i objavila da traži novog dečka!
17:30 Poznati Zgodna voditeljka ljuta: Pričaju da sam postala popularna samo zbog velikih grudi, zato sam ovo uradila
19:49 Poznati Izgleda kao avion! Voditeljka pozirala u kupaćem kostimu i niko ne može da veruje da ima 51 godinu
12:25 Poznati INTERVJU Marija Veljković, voditeljka: „Volim Uskrs, jer je tada cela porodica na okupu“
10:38 Poznati INTERVJU Dejana Rosuljaš, voditeljka i novinarka: U emisiji rušim tabue, ali u mom životu ih nema
09:38 Poznati INTERVJU Snežana Dakić, novinarka i voditeljka: "Ponosna sam, jer sam se izborila sa svim društvenim i ličnim krizama"
13:30 Poznati INTERVJU Gordana Stijačić, voditeljka: Ponekad nije lako sakriti emocije i suze u emisiji
09:00 Poznati INTERVJU Dragana Katić, voditeljka: Nikad nije kasno da se izviniš kad shvatiš da si pogrešio
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli