09:17 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u jednom proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
11:39 Zdravlje Izgorela sam na suncu i htela da svisnem od bola: Komšinica mi je dala ovaj melem, bol i crvenilo su nestali za 10 minuta!
14:06 Ispovesti Dobio sam jezive opekotine od sunca: Ne idite s ovim nakitom na plažu, zbog njega sam prošao kao bos po trnju!
16:25 Zdravlje Opekotine od sunca prolaze preko noći! Od komšinice sam dobila recept za melem koji brzo ublaži bol i crvenilo
11:31 Zdravlje "Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima