10:03 Lepota i Moda Kada je u mini haljinici svi uzdišu za njom, a sada neprepoznatljiva: Najatraktivnija manekenka u crnoj trenerci izašla na ručak, briga je za sve
14:01 Poznati Bez frizure, haljine i štikli: Kejt Midlton u izdanju "ja sam žena na sve spremna" i mi je dugo ovakvu nismo videli
11:59 Lepota i Moda Spoj udobnosti i stila: Trenerke koje liče na farmerke su novi trend koji osvaja modni svet
13:04 Poznati Džej Lo u debeloj trenerci po ovoj vrućini: Ajde što nosi tedi trenerku na plus 40, ali tek da vidite šta je obula
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima