10:03 Lepota i Moda Kada je u mini haljinici svi uzdišu za njom, a sada neprepoznatljiva: Najatraktivnija manekenka u crnoj trenerci izašla na ručak, briga je za sve
14:01 Poznati Bez frizure, haljine i štikli: Kejt Midlton u izdanju "ja sam žena na sve spremna" i mi je dugo ovakvu nismo videli
11:59 Lepota i Moda Spoj udobnosti i stila: Trenerke koje liče na farmerke su novi trend koji osvaja modni svet
13:04 Poznati Džej Lo u debeloj trenerci po ovoj vrućini: Ajde što nosi tedi trenerku na plus 40, ali tek da vidite šta je obula
12:38 Poznati Šakira otkrila koji kolega je bio uz nju dok se "raspadala" od bola nakon razvoda: "On mi je pomogao da prebrodim najteži period"
12:10 Dom i saveti Košta par stotina dinara, a vaša veštačka jelka će izgledati prirodnije i svečano: Primenite ovaj trik i dom će biti kao iz bajke
11:50 Poznati Svađe, suze, tuča i ultimativna izdaja: Evo kako je Megan Markl "spalila" sve mostove sa kraljevskom porodicom
10:49 Horoskop Danas, 21. decembra stiže kraj bede: Rođeni u ova 3 znaka će se bukvalno preporoditi, a želje im se ispuniti
10:25 Dom i saveti NASA otkriva: Ove sobne biljke sprečavaju bolesti, čiste vazduh i imaju neverovatan efekat na rad