11:16 Lepota i Moda Baka ima 103 godine, a bora nigde! Kaže da ceo život maže jeftinu kremu za lice od 400 dinara!
15:04 Lepota i Moda Imate kremu za sunčanje od prošle godine? Evo koliko je to štetno za kožu, uopšte nije bezazleno!
12:24 Lepota i Moda Dermatolog tvrdi da većina ljudi greši: Ako kremu za sunčanje ne namažete ovako, kao da je niste ni stavili!
16:42 Lepota i Moda Bez ovoga nikako ne idite na plažu: Nećete izgoreti, koža će vam biti zahvalna, a još ćete uštedeti!
17:20 Lepota i Moda Dermatolog upozorava: Ovoliko kreme za sunčanje je zdravo nanositi, a evo šta kaže za SPF 50
17:04 Lepota i Moda Svakog leta izgorite na suncu i odmor vam presedne? Pronašli smo 3 proizvoda koja štite, garantuju bronzani ten i na popustu su!
11:07 Lepota i Moda Baka ima 103 godine i lice bez bora: Ceo život ima 2 navike za negu kože, jedna je besplatna, a druga košta samo 400 dinara!
14:30 Zdravlje Treba ih proterati sa plaže: Ne mažite ih, izgorećete, ova ulja nisu dobra za sunčanje, evo i zašto
12:12 Horoskop Najopasniji dani u avgustu: Dobro zapamtite ovih šest datuma, evo kojim znacima sledi sudar sa sudbinom!
11:51 Poznati I Hanibal Lektor fura novu Skims masku: Entoni Hopkins testirao novi steznik za lice Kim Kardašijan i evo šta joj je poručio!
11:42 Ispovesti Ona je najpoznatija ljubavnica i spavala je sa stotinom oženjenih: Sada je otkrila šta to muškarci ovih dana očajnički traže od nje
11:14 Ispovesti Pozvala sam sestričinu da dođe kod mene na more i preselo mi je: Pojela mi je živce, najrođenije više ne zovem u goste!
10:28 Porodica "Ukrala si mi dete": Lidija u suzama optužila rođenu majku, "okrenula si ga protiv mene"