18:15 Zdravlje Osam simptoma trovanja nikotinom — glumac neslavno prošao: Druga faza nije bezazlena, mogu se javiti problemi sa srcem
08:05 Zdravlje Poznati TRAVAR Momčilo Antonijević ima "lek" i za PUŠAČE: Ovaj ČAJ će vam očistiti pluća od NIKOTINA i KATRANA, evo šta je sve potrebno za ČAROBNI napitak!
22:00 Dom i saveti Ovaj ČAJ će vam očistiti pluća od KATRANA i NIKOTINA: Travar Momčilo otkrio tajni recept i obradovao sve PUŠAČE
19:10 Zdravlje PRODIŠITE ZA SAMO PAR DANA Za prirodno čišćenje PLUĆA od NIKOTINA napravite napitak od ova tri sastojka
11:47 Zdravlje Ostavite CIGARETE uz pomoć ove CAKE: Organizam će sam prestati da traži NIKOTIN i očistiće vas od TOKSINA
09:00 Zdravlje Ako ste prestali da pušite ili ste strastveni pušač, ovo je za vas: Uz pomoć ovih sedam NAMIRNICA očistite TELO od NIKOTINA!
17:00 Zdravlje "Ubija" želju za CIGARETAMA i topi KILOGRAME: Ovu BILJKU možete uzgajati u stanu ili dvorištu, a evo i kako se KORISTI!
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac