18:15 Zdravlje Osam simptoma trovanja nikotinom — glumac neslavno prošao: Druga faza nije bezazlena, mogu se javiti problemi sa srcem
08:05 Zdravlje Poznati TRAVAR Momčilo Antonijević ima "lek" i za PUŠAČE: Ovaj ČAJ će vam očistiti pluća od NIKOTINA i KATRANA, evo šta je sve potrebno za ČAROBNI napitak!
22:00 Dom i saveti Ovaj ČAJ će vam očistiti pluća od KATRANA i NIKOTINA: Travar Momčilo otkrio tajni recept i obradovao sve PUŠAČE
19:10 Zdravlje PRODIŠITE ZA SAMO PAR DANA Za prirodno čišćenje PLUĆA od NIKOTINA napravite napitak od ova tri sastojka
11:47 Zdravlje Ostavite CIGARETE uz pomoć ove CAKE: Organizam će sam prestati da traži NIKOTIN i očistiće vas od TOKSINA
09:00 Zdravlje Ako ste prestali da pušite ili ste strastveni pušač, ovo je za vas: Uz pomoć ovih sedam NAMIRNICA očistite TELO od NIKOTINA!
17:00 Zdravlje "Ubija" želju za CIGARETAMA i topi KILOGRAME: Ovu BILJKU možete uzgajati u stanu ili dvorištu, a evo i kako se KORISTI!
16:35 Ispovesti Muž joj je nestao mesec dana posle venčanja: Ceo život bila mu verna, a tek posle 68 godina saznala je pravu istinu
16:10 Dom i saveti Greška koja nas skupo košta: Mašina za veš ima skriveni filter koji je potrebno čistiti na nekoliko meseci
15:45 Horoskop Sutra, 26. novembra kreće prava agonija: Astrolog Starović otkriva kome će retrogradni Merkur upropastiti planove
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
14:29 Ispovesti Mariju su zbog odeće izbacili sa posla: "Bila sam obučena od glave do pete, ne razumem gde sam pogrešila"