11:55 Porodica "Jes da me bole kukovi, ali ja ću da izdržim nekako": Dragoljub (93) i Nada (90) su glavna tema na takmičenju u NAJDUŽEM POLJUPCU u Vrnjačkoj Banji
11:24 Lepota i Moda Misice u srpskoj narodnoj nošnji iz SREDNJEG VEKA oduševile publiku: Ovo su pobednice izbora za MIS TURIZMA, predstavljaće našu zemlju u Maleziji
11:30 Ispovesti "Imam DIJABETES, ali mi se MOŽE": Marina iz Vrnjačke Banje se za JEDAN dan čak DVA PUTA popela na najviši vrh Evrope
09:17 Poznati Usukala se, prepolovila, liniju dovela do savršenstva: Marija Šerifović za mesec dana skinula 7 kilograma, evo šta je jela
08:44 Porodica Moraju nekad da prikoče: Evo kako da prepoznate da li je vaš odnos sa roditeljima zdrav, ove navike prosto guše
08:20 Zdravlje Salatu ne jedite uz meso: Nutricionista objašnjava kada je treba jesti, samo tako reguliše šećer u krvi
21:27 Horoskop Kakav zaokret do 2033. godine: Uran ulazi u znak Blizanaca i ostaje 8 godina — udara direktno na ove horoskopske znakove
20:58 Poznati Svetska šampionka podelila fotografije u kupaćem, svi komentarišu samo jedno: Je l' uradila grudi ili nije?